Bak Alkmaar

Postbus 157
1800 AD Alkmaar

Edisonweg 9
1821 BN Alkmaar.

Tel. (072) 511 10 44
Fax (072) 512 15 68

info@bakreizen.nl

KvK: 37100696

Beschikbare reizen: Meerdaagse reizen

Meerdaagse busreizen

Niet alleen een busdagtocht boeken is bij Bak Reizen mogelijk, ook vindt u bij ons een ruime keuze aan meerdaagse busreizen. Deze meerdaagse busreizen voeren u onder meer naar Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Engeland. Het aantal plaatsen voor deze reizen is beperkt, dus het is verstandig snel de reis van uw keuze te boeken. Dit kan online via de site, of door contact met ons op te nemen. 

Volgeboekt? Niet getreurd!

Het kan natuurlijk voorkomen dat een of meerdere van onze meerdaagse busreizen al volgeboekt zijn. Dan hoeft dat niet te betekenen dat u deze trip niet kunt maken; Bak Reizen biedt namelijk in veel gevallen een alternatieve vertrekdatum, waar nog wel voor geboekt kan worden. Ook deze alternatieve datum is vanzelfsprekend online te vinden.

Wilt u graag meer informatie over de reizen die Bak Reizen aanbiedt, of over het bedrijf zelf? Dan kunt u ook vrijblijvend onze folder bestellen. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende reizen en de diverse mogelijkheden. 


Gesorteerd op volgorde van vertrek

   
OOSTENRIJK, Jerzens 8 dagen Pitztal
4 juli 2015
 

VOL!! VOOR DEZE REIS MET VERTREK OP 4 JULI ZIJN GEEN PLAATSEN MEER BESCHIKBAAR. 

 

Tijdens deze reis doen we het rustig aan. We genieten van de prachtige natuur die Oostenrijk te bieden heeft. We verblijven in het gezellige familiehotel Lammwirt waar we goed verzorgd worden. De Alpen blijft een magische plek dat altijd aantrekkelijk is.

€ 535,00
 
ENGELAND, Hayling Island 8 dagen East Sussex
5 juli 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 4 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Wilt u een goed beeld krijgen van Engeland dan is deze reis een aanrader. We overnachten in een 4 sterren hotel op Hayling Island. We bezoeken het grootste natuurgebied van Engeland: The New Forrest. En bezoeken steden als Londen, Winchester, en Brighton. Met deze reis hebt u een mooie mix aan steden, natuur en cultuur.

 

 

€ 749,00
 
OOSTENRIJK, Wenen 10-daagse muziekreis
5 juli 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 14 PLAATSEN BESCHIKBAAR.

 

De onbetwiste hoofdstad van het vroegere keizerrijk straalt nog echt de sfeer uit van Maria Theresia, Franz Joseph en Sissi, maar ook van muzikale grootheden als Johann Strauss, Franz Léhar, Robert Stolz en Mozart. Gun uzelf eens een onvergetelijke avond met het Wiener Mozart Orchester, met een concert in Paleis Schönbrunn of met een heerlijk diner in de Donauturm met uitzicht over Wenen. Geniet eens volop van de Wiener barok, de rococo en flaneer eens over Wenens vermaarde boulevards. Ook voor u wordt het dan: Wien ist eine Liebe wert.

 

 

€ 1.099,00
 
IERLAND, 12-daagse rondreis
5 juli 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Voor de reis met vertrek 5 juli 2015 zijn géén 1-persoonskamers meer beschikbaar!

 

Een reis om nooit meer te vergeten, met louter hoogtepunten, naar een land dat de bezoekers altijd weer versteld doet staan van de grote verscheidenheid aan landschappen. Daarnaast is Ierland een land dat men niet alleen moet zien maar vooral moet beleven, met zijn vriendelijke en gastvrije bevolking. We overnachten tijdens deze reis in 4- sterrenhotels. Laat u inspireren door Ierland en droom weg in dit intrigerende vakantieland.

€ 1.199,00
 
ROEMENIE, 12-daagse rondreis
5 juli 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 14 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Roemenië is misschien wel het mooiste land in Oost Europa. Het land is economisch minder ontwikkeld dan bijvoorbeeld Hongarije maar door de vele bezienswaardigheden en de prachtige natuur is het een geweldig vakantieland. De mensen zijn gastvrij en behulpzaam. In de oude steden lijkt de tijd wel 50 jaar stil te hebben gestaan. Schaapsherders trekken door de heuvels, ossen en paarden zorgen voor vervoer van goederen, water dat wordt geput uit een bron, maar ook komt u de rijken tegen in de nieuwste auto's. Dit contrast is wat we gaan tegenkomen tijdens deze reis. Het zal een belevenis worden die u niet snel zult vergeten.

 

€ 725,00
 
SCHOTLAND, 7 dagen Edinburgh en Inverness
15 juli 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! KAMERS OP AANVRAAG.

 

Schotland is het noordelijke deel van het Verenigd Koninkrijk en staat bekend om zijn doedelzakken, kilts en whiskystokerijen. Het land kent een zeer afwisselend landschap met bossen, diepe ‘lochs' en de befaamde Schotse Hooglanden. Verder vindt u er oude stadjes, historische kastelen en prachtige steden als Glasgow, Edinburgh en Inverness. Laat u betoveren door de magie van Schotland.

€ 699,00
 
ENGELAND, 7 dagen Lake District
16 juli 2015
 

VOL! VOOR DE REIS MET VERTREK 16 JULI 2015 KAN NIET MEER WORDEN GEBOEKT!

 

Tijdens deze reis laten wij u één van de mooiste stukjes van Engeland zien. Neem de plaats York met haar smalle middeleeuwse straten en prachtige kathedraal. We doen pittoreske dorpjes aan, maken een tocht per stoomtrein door een prachtige natuurgebied en bezoeken bovendien twee van de mooiste Nationale Parken die Engeland rijk is: het merengebied Lake District met zijn imposante bergen, ontelbare meren en prachtige vergezichten, en Yorkshire Dales National Park met zijn vele kastelen en de watervallen van Aysgarth.

We sluiten de reis af met een bezoek aan het imposante kasteel Alnwick.

Gecombineerd met de minicruise van DFDS seaways en het goede Crooklands

hotel wordt dit heerlijke vakantie.

€ 780,00
 
POLEN, 10 dagen Krakau
17 juli 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 6 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

De reis brengt ons naar Krakau. We overnachten in het centrum van de stad in een mooi in art nouveau stijl gebouwd hotel. Op slechts 800 meter vinden we de grote markt waar u in de avond een terrasje kunt pakken. De stad zal u verrassen. We maken tijdens de reis leuke uitstapjes en zien oude steden, rijke geschiedenis, mooie natuur en vriendelijke mensen. De prachtige stad Krakau is de voormalige hoofdstad van Polen en de vesting van de koningen. Krakau wordt ook wel "Florence van Polen" genoemd en is een waar openluchtmuseum. We bezoeken ook Wroclaw; de stad die pas 70 jaar Pools grondgebied is, de zoutmijnen met de indrukwekkende kunstwerken en de fabriek van Schindler. Het verhaal van Schindler is later verfilmd als "Schindlers List".

€ 849,00
 
DUITSLAND, Plau am See 6 dagen Mecklenburg
19 juli 2015
 

VOL! VOOR DE REIS MET VERTREK OP 19 JULI KAN NIET MEER WORDEN GEBOEKT. 

 

Natuurliefhebbers kunnen in Mecklenburg-Vorpommern alle kanten op. Zo kunt u ongerepte landschappen ontdekken, maar ook van de zee genieten. Verken mooie steden als Rostock, maar ook Berlijn. Laat u meevoeren op prachtige tochten langs de koolzaadvelden en door het glooiende landschap.

Geniet van Mecklenburg-Vorpommern! 

 

 

€ 499,00
 
FRANKRIJK, Tours 6 dagen Loire vallei
20 juli 2015
 

We gaan de Loire vallei ontdekken. De vallei is door de mooie natuur en de

Loire die er doorheen kronkelt een geliefde locatie geweest van de Franse

koningen. Die hebben hier dan ook de prachtigste kastelen gebouwd, de

een nog luxer en groter als de ander. De kastelen in de vallei behoren tot de

mooiste van Frankrijk.

€ 585,00
 
SCHOTLAND, 12 dagen the Highlands en Isle of Mull
22 juli 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 14 PLAATSEN BESCHIKBAAR.

 

Schotland is het noordelijk deel van het Verenigd Koninkrijk en staat bekend om zijn doedelzakken, kilts en whiskystokerijen. Het land kent een zeer afwisselend landschap met bossen, diepe `lochs` en de befaamde Schotse Hooglanden. Verder vindt u er oude stadjes, historische kastelen en prachtige steden als Glasgow, Edinburgh, Inverness en het prachtige Ilse of Mull. Laat u betoveren door de magie van Schotland

€ 1.399,00
 
ZWITSERLAND, Laax 9 dagen Graubünden
25 juli 2015
 

VOL! VOOR DE REIS MET VERTREK 25 JULI 2015 KAN NIET MEER WORDEN GEBOEKT!

 

Beleef een echte bergzomer in Zwitserland het hart van de Alpen. We vinden hier niet alleen prachtige bergen maar ook chique steden, met een rijke historie, prachtige meren en natuurlijk de flora en fauna. Tijdens deze reis worden we verwend met een adembenemende treinrit die tot de mooiste trajecten van de wereld behoort: de Bernina Express. Deze moderne treinen zijn van alle gemakken zoals airco en panoramische wagons zodat u een schitterend uitzicht heeft. We overnachten in een gemoedelijk 4 sterren hotel in Laax met een Nederlands sprekende eigenaar.

 

€ 899,00
 
NEDERLAND, Valkenburg 5 dagen Limburg
27 juli 2015
 

 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 16 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Voor een succesvolle bestemming in ‘EIGEN LAND' hoeft men niet lang na te denken. Op het decor van het prachtige heuvelland raken we niet snel uitgekeken. Hier vinden we dan ook dromerige dorpen, mooie rivierdalen en imposante vergezichten. Tevens biedt deze bestemming ons de mogelijkheid mooie bestemmingen in Duitsland aan te doen.

 

€ 419,00
 
DUITSLAND, Berlijn 5 dagen
30 juli 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 10 PLAATSEN BESCHIKBAAR.

In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.

 

 

€ 480,00
 
TSJECHIË, SINGLE REIS 10 dagen per luxe touringcar
31 juli 2015
 

Tsjechië kent een rijke geschiedenis en heeft vele historische steden, kastelen, burchten en kuuroorden. Tijdens deze reis bezoeken we de hoofdstad Praag maar ook Dresden en veel leuke kleine plaatsen. De routes er heen gaan door de mooie natuur van het Bohemer Woud. In Teplice overnachten we in een 4 sterren hotel midden in het centrum van de stad. De stad heeft een rijke geschiedenis en staat bekende om haar Spa. We vinden hier mooie parken en fonteinen.

€ 799,00
 
OOSTENRIJK, Jerzens 8 dagen Pitztal
1 augustus 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! KAMERS OP AANVRAAG.

 

Tijdens deze reis doen we het rustig aan. We genieten van de prachtige natuur die Oostenrijk te bieden heeft. We verblijven in het gezellige familiehotel Lammwirt waar we goed verzorgd worden. De Alpen blijft een magische plek dat altijd aantrekkelijk is.

€ 535,00
 
OOSTENRIJK, Wenen 10-daagse muziekreis
2 augustus 2015
 

De onbetwiste hoofdstad van het vroegere keizerrijk straalt nog echt de sfeer uit van Maria Theresia, Franz Joseph en Sissi, maar ook van muzikale grootheden als Johann Strauss, Franz Léhar, Robert Stolz en Mozart. Gun uzelf eens een onvergetelijke avond met het Wiener Mozart Orchester, met een concert in Paleis Schönbrunn of met een heerlijk diner in de Donauturm met uitzicht over Wenen. Geniet eens volop van de Wiener barok, de rococo en flaneer eens over Wenens vermaarde boulevards. Ook voor u wordt het dan: Wien ist eine Liebe wert.

 

 

€ 1.099,00
 
ROEMENIE, 12-daagse rondreis
5 augustus 2015
 

Roemenië is misschien wel het mooiste land in Oost Europa. Het land is economisch minder ontwikkeld dan bijvoorbeeld Hongarije maar door de vele bezienswaardigheden en de prachtige natuur is het een geweldig vakantieland. De mensen zijn gastvrij en behulpzaam. In de oude steden lijkt de tijd wel 50 jaar stil te hebben gestaan. Schaapsherders trekken door de heuvels, ossen en paarden zorgen voor vervoer van goederen, water dat wordt geput uit een bron, maar ook komt u de rijken tegen in de nieuwste auto's. Dit contrast is wat we gaan tegenkomen tijdens deze reis. Het zal een belevenis worden die u niet snel zult vergeten.

€ 725,00
 
ITALIE, 8-daagse muziekreis Verona
6 augustus 2015
 

Weer een leuke bestemming uit ons programma. We bezoeken een mooie streek in Italië: het Gardameer. Tijdens de reis maken we diverse excursies: een tour rond het meer, Venetië, Sirmione, en een heerlijke bootvaart. Tevens bezoeken we twee avondvoorstellingen in de Arena van Verona: de opera's Romeo en Julia en Aida. Een onvergetelijke ervaring!

€ 999,00
 
OOSTENRIJK, Flachau, 9 dagen Salzburger Land
9 augustus 2015
 

VOL! VOOR DE REIS MET VERTREK 9 AUGUSTUS 2015 KAN NIET MEER WORDEN GEBOEKT!

 

Geniet van het Salzburger Land. Het gebied is rijk aan meren, besneeuwde bergtoppen, prachtige beekjes en typische Oostenrijkse dorpjes en steden, denk aan Flachau, Salzburg, Zel am see en St. Johan. Alles is aanwezig om het tot een geslaagde vakantie te maken. Gezellig hotel met goede verzorging, prachtige natuur en leuke excursies met o.a. een bezoek aan Salzburg o.l.v. een gids.

€ 649,00
 
DUITSLAND, Goslar 6 dagen Harzgebergte
10 augustus 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 4 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Voor de reis met vertrek 10 augustus 2015 zijn géén 1-persoonskamers meer beschikbaar!

 

De groen beboste heuvels, smalle rivieren door soms scherp uitgesneden dalen, stuwmeren, verstilde dorpen met vakwerkhuizen, kuuroorden, burchten en kloosters. Het zijn enkele kenmerken van de Harz; het noordelijkste middelgebergte van Duitsland wordt door veel toeristen bezocht. Lange tijd liep de grens tussen de twee Duitslanden dwars door dit bijzondere landschap. Sinds de eenwording presenteert de Harz zich als een boeiend en afwisselend vakantiegebied.  

 

 

€ 499,00
 
NEDERLAND, Vierhouten 5 dagen Veluwe
10 augustus 2015
 

Voor ons overnachtingadres hoeven we niet ver te rijden. We gaan naar de Veluwe, het grootste natuur gebied dat Nederland rijk is. Geniet van de rust en de groene omgeving. Tijdens de rit staan er leuke uitstapjes op het programma en om de reis compleet te maken slapen we in een heerlijk 4 sterren hotel, dat aan de rand van het leuke dorpje Vierhouten ligt.

€ 399,00
 
SCHOTLAND, 12 dagen the Highlands en Isle of Mull
10 augustus 2015
 
Schotland is het noordelijk deel van het Verenigd Koninkrijk en staat bekend om zijn doedelzakken, kilts en whiskystokerijen. Het land kent een zeer afwisselend landschap met bossen, diepe `lochs` en de befaamde Schotse Hooglanden. Verder vindt u er oude stadjes, historische kastelen en prachtige steden als Glasgow, Edinburgh, Inverness en het prachtige Ilse of Mull. Laat u betoveren door de magie van Schotland
€ 1.499,00
 
ENGELAND, 7 dagen Lake District
14 augustus 2015
 

Tijdens deze reis laten wij u een van de mooiste stukjes van Engeland zien. Neem de plaats York met haar smalle middeleeuwse straten en prachtige kathedraal. We doen pittoreske dorpjes aan, maken een tocht per stoomtrein door een prachtige natuurgebied en bezoeken bovendien twee van de mooiste Nationale Parken die Engeland rijk is: het merengebied Lake District met zijn imposante bergen, ontelbare meren en prachtige vergezichten, en Yorkshire Dales National Park met zijn vele kastelen en de watervallen van Aysgarth.

We sluiten de reis af met een bezoek aan het imposante kasteel Alnwick.

Gecombineerd met de minicruise van DFDS seaways en het goede Crooklands

hotel wordt dit heerlijke vakantie.

€ 780,00
 
FRANKRIJK, Lourdes 10 dagen Haut Pyrenees
16 augustus 2015
 

Deze ontspannen reis naar Lourdes valt bij iedereen in de smaak, mede vanwege de tussenstop in het stadje Nevers, waar Bernadette van Lourdes ligt opgebaard in een glazen schrijn, en onze overnachting in het romantische plaatsje Rocamadour. We komen onderweg mooie plaatsen tegen, waar we dan ook diverse stops maken. Een reis die iedereen een keer moet hebben gemaakt.

 

  

€ 855,00
 
DUITSLAND, Plau am See 6 dagen Mecklenburg
16 augustus 2015
 

Natuurliefhebbers kunnen in Mecklenburg-Vorpommern alle kanten op. Zo kunt u ongerepte landschappen ontdekken, maar ook van de zee genieten. Verken mooie steden als Rostock, maar ook Berlijn. Laat u meevoeren op prachtige tochten langs de koolzaadvelden en door het glooiende landschap.

Geniet van Mecklenburg-Vorpommern!

€ 499,00
 
DUITSLAND, Schallstadt 6 dagen Zwarte Woud
16 augustus 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 11 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Het Zwarte Woud, meer dan 200 kilometer lang en 60 kilometer breed, is niet alleen het meest gevarieerde, maar ook het bekendste vakantiegebied van  Duitsland. De Zwarte Woud meisjes, Zwarte Woud boerderijen, Zwarte Woud bolle hoeden en de koekoeksklokken. Het Zwarte Woud vertegenwoordigd alles wat u verwacht van een Duitsland-plaatsje en is daarom bij veel Nederlanders bekend en

geliefd als vakantieoord.

 

 

 

€ 495,00
 
TSJECHIË, 5 dagen Praag
17 augustus 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 11 PLAATSEN BESCHIKBAAR.

 

Praag, de Gouden Stad en de stad van de honderd torens. Tijdens deze 5-daagse reis krijgt u al het mooie van Praag te zien. Praag is een stad met een rijke geschiedenis. We vinden hier onder andere de Praagse burcht, één van de grootste en oudste paleizen in Europa, de gouden straatjes waar in de 17e eeuw de goudsmeden woonden en het gezellige historische stadscentrum, dat is opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Praag biedt vele gezellige restaurantjes en winkeltjes.

 

€ 399,00
 
DUITSLAND, Bad Kissingen 6 dagen Beieren
17 augustus 2015
 

We overnachten in het 4 sterren plus hotel Frankenland. Dit mooie hotel ligt in het centrum van het kuuroord Bad Kissingen. Het hotel beschikt over een wellnesscentrum van 3000 m2 met sauna's, stoombaden, infraroodcabine, een ijsfontein, jacuzzi en een verwarmd binnen- en buitenzwembad waar u kunt heerlijk kunt ontspannen. Maar ook gezichtsbehandelingen en massages behoren tot de mogelijkheden; deze zijn wel tegen betaling. Tevens beschikt het hotel over een goede keuken en het diner is inclusief de drankjes. De kamers zijn ruim en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Een heerlijke locatie om Bad Kissingen te bezoeken. 

€ 569,00
 
NOORWEGEN, Geirangerfjord 12 dagen More og Romsdal
20 augustus 2015
 

We genieten van de ongerepte en beeldschone natuur met de schitterende Geirangerfjord, het grootste gletsjergebied van Europa, de met sneeuw bedekte bergtoppen en de machtige vergezichten. Tijdens deze reis genieten we onder andere van de overtochten met Colorline, al een kleine cruise op zich, en overgetelijke trienrit met de Flåmbaan. Laat u betoveren door Noorwegen.

€ 1.699,00
 
ZWITSERLAND, Laax 9 dagen Graubünden
22 augustus 2015
 

Beleef een echte bergzomer in Zwitserland; het hart van de Alpen. We vinden hier niet alleen prachtige bergen maar ook chique steden, met een rijke historie, prachtige meren en natuurlijk de flora en fauna. Tijdens deze reis worden we verwend met een adembenemende treinrit die tot de mooiste trajecten van de wereld behoort: de Bernina Express. Deze moderne treinen zijn van alle gemakken voorzien zoals airco en panoramische wagons, zodat u een schitterend uitzicht heeft. We overnachten in een gemoedelijk 4 sterren hotel in Laax met een Nederlands sprekende eigenaar.

€ 899,00
 
ENGELAND, Hayling Island 8 dagen East Sussex
23 augustus 2015
 

Wilt u een goed beeld krijgen van Engeland dan is deze reis een aanrader. We overnachten in een 4 sterren hotel op Hayling Island. We bezoeken het grootste natuurgebied van Engeland: The New Forrest. En bezoeken steden als Londen, Winchester, en Brighton. Met deze reis hebt u een mooie mix aan steden, natuur en cultuur.

 

€ 749,00
 
FRANKRIJK, Gerardmer 6 dagen Vogezen en Elzas
23 augustus 2015
 
Deze reis bestaat louter uit hoogtepunten. Aan mooie natuur en schitterende steden geen gebrek, denk bijvoorbeeld aan de Ballon d'Alsace en de mooie Routes de Creter. Of steden als Straatsburg en Colmar. Geniet van de Franse gastvrijheid en laat u culinair verwennen.
€ 559,00
 
DUITSLAND, Winterberg 6 dagen Sauerland
23 augustus 2015
 

VOL! VOOR DE REIS MET VERTREK 23 AUGUSTUS 2015 KAN NIET MEER WORDEN GEBOEKT!

 

Lekker eten, gezelligheid, goede service en de mooie natuur staan centraal bij deze reis. Buiten de leuke excursies, verblijven we in het heerlijke 4 sterren vakantiehotel de Brabander, het door Nederlanders gerunde hotel is in de laatste 20 jaar uitgegroeid tot het beste en gezelligste hotel van Winterberg en Sauerland. De eigenaren en het personeel zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Maar ook voor het eten bent u hier aan het juiste adres, kortom een heerlijke vakantie bestemming.

€ 549,00
 
ITALIE, Montecatini Terme 10 dagen Toscane
24 augustus 2015
 

 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 15 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Een prachtige bestemming in ons programma. Geniet van het glooiend hart van Italië. We overnachten in een typische Italiaans hotel. Gelegen in het gezellige en bruisende plaatsje Montecatini Terme. Dit is een ideale plaats om Toscane te verkennen. We bezoeken prachtige steden als Lucca, Florence, Pisa en Sienna. Met deze reis hebt u echt een topper als vakantie uitgekozen.

 

 

€ 879,00
 
DUITSLAND, Berlijn 5 dagen
27 augustus 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 10 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.

 

€ 480,00
 
POLEN, 10 dagen Krakau
28 augustus 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 16 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

De reis brengt ons naar Krakau. We overnachten in het centrum van de stad in een mooi in art nouveau stijl gebouwd hotel. Op slechts 800 meter vinden we de grote markt waar u in de avond een terrasje kunt pakken. De stad zal u verrassen. We maken tijdens de reis leuke uitstapjes en zien oude steden, rijke geschiedenis, mooie natuur en vriendelijke mensen. De prachtige stad Krakau is de voormalige hoofdstad van Polen en de vesting van de koningen. Krakau wordt ook wel "Florence van Polen" genoemd en is een waar openluchtmuseum. We bezoeken ook Wroclaw; de stad die pas 70 jaar Pools grondgebied is, de zoutmijnen met de indrukwekkende kunstwerken en de fabriek van Schindler. Het verhaal van Schindler is later verfilmd als "Schindlers List".

€ 849,00
 
FRANKRIJK, 10 dagen Cote d'Azur
29 augustus 2015
 

Dit stukje Frankrijk, gelegen aan de middellandse zee trekt al jaar en dag de jetset. Denk maar aan Cannes met het beroemde filmfestival en het Vorstendom Monaco waar elk jaar weer de Formule 1 race wordt gehouden. Ook vinden we hier het bekende Casino. Of Saint-Tropez, dat jarenlang als set diende voor de bekende film Le Gendarme de Saint-Tropez met in de hoofdrol de drukke, maar grappige Louis de Funès. Langs de kust en in de haven liggen de grootst mogelijke jachten, de een nog luxer als de andere. In het rustige binnenland vinden we het prachtige natuurgebied van de Franse Grand Canyon. Geniet van de streek en de kustplaatsen en ervaar zelf waarom dit stukje Frankrijk al decennia zoveel mensen trekt.

€ 1.099,00
 
SLOVENIE, Bled en Moravske Toplice, 10 dagen Ontspan- en verwenreis
30 augustus 2015
 

Cultuur en verwend worden, dat zijn de speerpunten van de reis. In Slovenië overnachten we op twee locaties. We starten in Bled, deze plaats bevindt zich aan het bergmeer waar we in het midden het bekende eilandje met het witte kerkje vinden. We overnachten aan het meer in een heerlijk 4 sterren hotel. Door naar het oosten van Slovenië. Naar het groene Moravske Toplice waar we overnachten in een super de luxe 5 sterren hotel voorzien van een heerlijk wellness gedeelte, en waar u de lekkerste gerechten krijgt geserveerd. Slovenië is meer dan de moeite waard, geniet van het groene glooiende land.

€ 899,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Thüringen
31 augustus 2015
 
Thüringen, een streek die u een keer moet hebben gezien, gelegen in het centrum van Duitsland. Thüringen is door zijn toeristische, sociale en culturele rijkdommen een waar paradijs onder de Duitse deelstaten. In een klein gebied vindt u hier een mengeling van natuur en cultuur die ongekend is. Steden als Erfurt met haar middeleeuwse kern, Eisenach, Weimar en Gotha. Stuk voor stuk steden die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. We overnachten in een 4 sterren hotel in Friedrichroda
€ 499,00
 
RUSLAND EN DE BALTISCHE STATEN, 15-daagse rondreis
31 augustus 2015
 

Een reis die u niet snel zal vergeten. In St. Petersburg zien we de pracht en praal van de Romanovs, waar de Zonnekoning uit Frankrijk jaloers op zou zijn. Tevens doen we de hoofdsteden aan van de Baltische staten Estland (Tallin), Letland (Riga) en Litouwen (Vilnius); geniet van de verschillende stijlen: het barok van Vilnius, de Jugendstil van Riga en de sprookjesachtige straten van Tallinn. De vriendelijkheid en de gastvrijheid van de inwoners zullen u versteld doen staan. Tijdens de reis overnachten we in de beste hotels die de steden te bieden hebben.

€ 1.599,00
 
KROATIE, Moscenicka Draga, 10 dagen Istrië
1 september 2015
 

Kroatië: een prachtige land geleden aan de mooie blauwe Adriatische Zee met een kustlijn die bestaat uit talrijke baaien met rots- en kiezelstranden.

We verblijven in het schilderachtige vissersplaatsje Mošcenicka Draga, dat op de grens van de provicies Istrië en Kvarner ligt. Een ideale locatie om leuke excursies te maken. Geniet van het mooie weer en het heerlijke eten, de schilderachtige plaatsen die we aan doen en natuurlijk het prachtige landschap. Weer een lekker relaxte bestemming. 

 

 

€ 869,00
 
SCHOTLAND, 7 dagen Edinburgh en Inverness
2 september 2015
 

Schotland is het noordelijke deel van het Verenigd Koninkrijk en staat bekend om zijn doedelzakken, kilts en whiskystokerijen. Het land kent een zeer afwisselend landschap met bossen, diepe ‘lochs' en de befaamde Schotse Hooglanden. Verder vindt u er oude stadjes, historische kastelen en prachtige steden als Glasgow, Edinburgh en Inverness. Laat u betoveren door de magie van Schotland.

€ 699,00
 
ITALIE, 15 dagen Rome en klassiek Italië
6 september 2015
 

La bella Italia... Tijdens deze indrukwekkende rondreis krijgen we al het mooie van het land te zien. Denk aan Rome, de stad met een schat aan geschiedenis en het bijbehorende Vaticaan. Maar ook Lucca, Assisi, Florence en Venetië. Niet te vergeten de ruïnes en fonteinen van Tivoli en het indrukwekkende Pompeii. Maar ook het eilandje Capri zult u niet snel vergeten. Een prachtige reis met alleen maar hoogtepunten.

€ 1.299,00
 
NEDERLAND, Valkenburg 5 dagen Limburg
7 september 2015
 

Voor een succesvolle bestemming in ‘EIGEN LAND' hoeft men niet lang na te denken. Op het decor van het prachtige heuvelland raken we niet snel uitgekeken. Hier vinden we dan ook dromerige dorpen, mooie rivierdalen en imposante vergezichten. Tevens biedt deze bestemming ons de mogelijkheid mooie bestemmingen in Duitsland aan te doen.

€ 419,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Rügen
7 september 2015
 

VOL! VOOR DEZE REIS MET VERTREK OP 7 SEPTEMBER KAN NIET MEER WORDEN GEBOEKT.

 

Gezellige badplaatsen, vissersdorpjes, mooie  stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens en ongerepte bossen. Nergens in Duitsland is het landschap zo afwisselend als op eiland Rügen. Tijdens deze reis zult u ervaren hoe mooi het eiland is en daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht voor een verfrissende werking op lichaam en geest. We overnachten in een prachtige 4 sterren hotel Badehaus Goor in Lauterbach gelegen aan de baai.

 

€ 559,00
 
ZUID KROATIË, 12 dagen
9 september 2015
 

Kroatië, een heerlijk bestemming uit ons programma. Kroatie is de meest populaire bestemming aan de Adriatische kust. Natuur en Cultuur vinden we hier bij elkaar; meer dan honderd kilometer kust met aan het zuidelijke gedeelte wel 1000 eilandjes en talrijke stadcentra die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. Met een verblijf bij een van de mooiste stranden van Europa, een bezoek aan de plaatsen Mostar, Dubrovnik en Split is dit een heerlijke reis uit ons programma. Ontdek Kroatië; u zult versteld staan van de schoonheid van dit land.

€ 1.099,00
 
ZWITSERLAND, Leysin West Zwitserland 9 dagen
10 september 2015
 

 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 16 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Tijdens deze reis krijgen we veel van dit prachtige land te zien. Met volop hoogtepunten zoals de Mont Blanc Express; de Aletschgletsjer, de grootste gletsjer van de Alpen; Genève en de chocoladefabriek van Cailler. De mooie natuur, het berglandschap en de rust geven u een heerlijk vakantiegevoel

€ 769,00
 
POLEN, 10 dagen Kwidzyn
13 september 2015
 

In de 16de eeuw werd Nederland verwoest door jaren van voortdurende oorlog met Spanje, met een daaruit voortvloeiende economische crisis. Daarnaast had het groeiende protestantisme veel te lijden van vervolgingen door de katholieke aanhang. Veel Nederlanders besloten daarom hun vaderland te verlaten en hun geluk te zoeken in het verre Polen, zij werden hier met open armen verwelkomd. In de lage landen van de Zulawy vonden de immigranten uit Nederland een tweede vaderland en vooral de vrijheid om hun eigen religie te beoefenen. Door de naam van hun religieuze leider, Menno Simoms, zijn ze tegenwoordig bekend als de Mennonieten.

€ 729,00
 
RONDREIS, 16 daagse rondreis door de Balkan
14 september 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 6 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Deze unieke reis laat u al het mooie van de Balkan zien. Tijdens deze reis bezoeken we Kroatië, Montenegro, Albanië, Macedonië en Servië. Deze regio behoort tot een van de mooiste regio's van Europa. Dit komt door de rijke geschiedenis, de mooie natuur en het mediterrane klimaat. Gedurende deze bijzondere reis doen we steden aan die u niet snel zult bezoeken maar meer dan de moeite waard zijn. Ook de natuurparken en de landschappen zijn ongeëvenaard. Door Montenegro, Albanië en Macedonië wordt de reis begeleid door een gids. Kortom een reis om niet snel te vergeten.

€ 1.099,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Rügen
14 september 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 18 PLAATSEN BESCHIKBAAR.

 

Gezellige badplaatsen, vissersdorpjes, mooie  stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens en ongerepte bossen. Nergens in Duitsland is het landschap zo afwisselend als op eiland Rügen. Tijdens deze reis zult u ervaren hoe mooi het eiland is en daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht voor een verfrissende werking op lichaam en geest. We overnachten in een prachtige 4 sterren hotel Badehaus Goor in Lauterbach gelegen aan de baai.

€ 559,00
 
KROATIE, Moscenicka Draga, 10 dagen Istrië
16 september 2015
 

Kroatië: een prachtige land geleden aan de mooie blauwe Adriatische Zee met een kustlijn die bestaat uit talrijke baaien met rots- en kiezelstranden.

We verblijven in het schilderachtige vissersplaatsje Mošcenicka Draga, dat op de grens van de provicies Istrië en Kvarner ligt. Een ideale locatie om leuke excursies te maken. Geniet van het mooie weer en het heerlijke eten, de schilderachtige plaatsen die we aan doen en natuurlijk het prachtige landschap. Weer een lekker relaxte bestemming. 

 

€ 779,00
 
ITALIE, Riva del Garda, 10 dagen Gardameer
18 september 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 14 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Het Gardameer is altijd al een populaire vakantiebestemming geweest onder de Nederlanders. Dat is ook niet verwondelijk; de omgeving biedt een prachtige combinatie van cultuur en natuur. Lago di Garda, een mooi, groot en kristalhelder bergmeer ligt op het kruispunt van de regio's Veneto, Lombardije en Zuid-Tirol. Dankzij het zachte klimaat vindt u aan de oevers een weelderige plantengroei. Tijdens deze reis bezoeken we de plaatsen Milaan en Verona. 

 

€ 699,00
 
DUITSLAND, SINGLE REIS Berlijn 5 dagen
18 september 2015
 

In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.

€ 529,00
 
NEDERLAND, Zoutelande 5 dagen Zeeland
20 september 2015
 

De provincie met de meeste zonuren. De Zeeuwse kust is lekker uitwaaien, genieten van de mooie natuur en de rijke geschiedenis. We overnachten in hotel Zomerlust. Gelegen op 100 meter van het strand, 500 meter van de hoogste duin in Nederland en op 500 meter van het gezellige centrum van Zoutelande Dit deel van Walcheren heeft de meeste zonuren en prachtige stranden en wordt dan ook wel de Zeeuwse Riviera genoemd. Tijdens de reis hebben we leuke uitstapjes naar Zierikzee, Vlissingen en Middelburg.

€ 449,00
 
ITALIE, 10 dagen Italiaanse Bloemenkust
20 september 2015
 

De Italiaanse Bloemen Riviera is een prachtig gebied met veel keuze voor leuke excursies.

We vinden hier een heerlijk klimaat een prachtige natuur met palmbomen, anjer en rozentuinen, botanische tuinen en groene heuvels. Gezellige kustplaatsen met mooie boulevards en gekleurde huizen veel terrasjes en winkeltjes. Een perfecte combinatie voor een heerlijke vakantie.

€ 789,00
 
LUXEMBURG, Beaufort 6 dagen Echternach
21 september 2015
 

Er even lekker tussenuit. Met deze reis heeft u weer een heerlijke bestemming. We overnachten in het uitstekende 4 sterren hotel met een goede keuken en bediening. Maak een heerlijke wandeling en geniet van de omgeving. Tijdens de reis maken we leuke excursies naar Bernkastel, Vianden, Luxemburg en de watervallen van Coo.

 

 

€ 599,00
 
OOSTENRIJK, 6 dagen Tirol, Alpenländischer Musikherbst
22 september 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 10 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Genieten van de Oostenrijkse gezelligheid, in het sfeervolle toeristenplaatsje Ellmau, gelegen in het Wilder Kaisergebergte. Ieder jaar wordt hier het bekendste muziekfestival van de Oostenrijkse Alpen gehouden: de "Alpenländischer Musikherbst", met bekende Oostenrijkse muzikanten als Hansi Hinterseer, Beatrice Egli, Die Amigos, Die Kastelruther Spatzen, Marc Pircher, Francine Jordi, Die Edlseer, Saso Avsenik & seine Oberkrainer.

€ 549,00
 
SPANJE, Malgrat de Mar 10 dagen Costa Brava
25 september 2015
 

Aan de Costa Brava vinden we alle faciliteiten om een heerlijke vakantie te vieren. Zon, zee, strand, cultuur en gezelligheid maar ook de uitstekende verzorging in het hotel. Naar Spanje toe doe we het rustig aan en stoppen we voor de overnachting in Frankrijk (dus geen overnachting in de touringcar). Wilt u tijdens uw verblijf nog leuke excursies maken dan kunt u deze tegen een scherpe prijs bij de chauffeur boeken. Denk b.v. aan een dagje Barcelona of een bezoek aan de gezellige markt in Tordera.

 

€ 549,00
 
SLOVENIË, SINGLE REIS, 9 dagen per luxe touringcar
26 september 2015
 
Ontdek de natuur maar ook de cultuur van Slovenië. Bled is de standplaats van deze reis, gelegen aan het bergmeer waar we in het midden het bekende eilandje met het witte kerkje vinden. We overnachten aan het meer in een heerlijk 4 sterren hotel. Tijdens de reis maken we diverse excursies naar mooie steden en het glooiende landschap.
€ 899,00
 
DUITSLAND, Berlijn 5 dagen
27 september 2015
 
In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.
€ 499,00
 
FRANKRIJK, Trouville-sur-mer 7 dagen Normandië
27 september 2015
 

Wat is er nou niet mooi aan Normandië, de Franse provincie aan de Atlantische Oceaan? We vinden hier de ruige kustlijn met krijtrotsen en prachtige kustplaatsjes. En natuurlijk draagt Normandië de zware last van de invasiestranden die de streek heeft getekend. Tijdens deze reis hebben we een mooie mix van ontspannende en vermoeiende dagen. We overnachten in de gezelige bad/havenplaats Trouville-sur-Mer. U zult met een goed gevoel weer huiswaarts keren.

 

 

€ 679,00
 
RONDREIS, 11 dagen Corsica en Sardinië
27 september 2015
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 18 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Deze mooie eilandtour laat de 2 juweeltjes van de Middellandse zee zien. Het Italiaanse Sardinië met zijn baaien, strandjes, groene landschap en rijke geschiedenis. Maar ook Corsica, het eiland van schoonheid, "Ile de Beaute". De natuur is er ruig maar ook erg groen en we vinden er prachtige oude plaatsen. De eilanden zorgen voor een heerlijke vakantie.

€ 1.099,00
 
DUITSLAND, Winterberg 6 dagen Sauerland
27 september 2015
 
Lekker eten, gezelligheid, goede service en de mooie natuur staan centraal bij deze reis. Buiten de leuke excursies, verblijven we in het heerlijke 4 sterren vakantiehotel de Brabander, het door Nederlanders gerunde hotel is in de laatste 20 jaar uitgegroeid tot het beste en gezelligste hotel van Winterberg en Sauerland. De eigenaren en het personeel zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Maar ook voor het eten bent u hier aan het juiste adres, kortom een heerlijke vakantie bestemming.
€ 549,00
 
DUITSLAND, Goslar 6 dagen Harzgebergte
28 september 2015
 

De groen beboste heuvels, smalle rivieren door soms scherp uitgesneden dalen, stuwmeren, verstilde dorpen met vakwerkhuizen, kuuroorden, burchten en kloosters. Het zijn enkele kenmerken van de Harz; het noordelijkste middelgebergte van Duitsland wordt door veel toeristen bezocht. Lange tijd liep de grens tussen de twee Duitslanden dwars door dit bijzondere landschap. Sinds de eenwording presenteert de Harz zich als een boeiend en afwisselend vakantiegebied.

 

 

€ 499,00
 
NEDERLAND, Vierhouten 5 dagen Veluwe
28 september 2015
 

Voor ons overnachtingadres hoeven we niet ver te rijden. We gaan naar de Veluwe, het grootste natuur gebied dat Nederland rijk is. Geniet van de rust en de groene omgeving. Tijdens de rit staan er leuke uitstapjes op het programma en om de reis compleet te maken slapen we in een heerlijk 4 sterren hotel, dat aan de rand van het leuke dorpje Vierhouten ligt.

€ 399,00
 
SPANJE, 12 dagen zonvakantie Benidorm
1 oktober 2015
 

Er even lekker tussen uit in de wintermaanden. Bij uitstek is Spanje en vooral Benidorm, dat een populaire bestemming is onder de Nederlanders, een heerlijke locatie om dit te doen. Door het gematigde klimaat met temperaturen in de wintermaanden van 15 tot 22 graden is het er heerlijk. We rijden relaxt heen met een overnachting in Zuid Frankrijk en Barcelona. Tijdens de reis maken we leuke uitstapjes naar Alicante, Valencia, we brengen een bezoek aan het dierenpark Mundomar en maken een tocht door het ruige binnenland. Maar het is vooral lekker genieten van de terrasjes aan de boulevard en natuurlijk het strand.

 

 

€ 835,00
 
ITALIE, Riva del Garda, 10 dagen Gardameer
2 oktober 2015
 

Het Gardameer is altijd al een populaire vakantiebestemming geweest onder de Nederlanders. Dat is ook niet verwondelijk; de omgeving biedt een prachtige combinatie van cultuur en natuur. Lago di Garda, een mooi, groot en kristalhelder bergmeer ligt op het kruispunt van de regio's Veneto, Lombardije en Zuid-Tirol. Dankzij het zachte klimaat vindt u aan de oevers een weelderige plantengroei. Tijdens deze reis bezoeken we de plaatsen Milaan en Verona.

 

€ 669,00
 
DUITSLAND, Schallstadt 6 dagen Zwarte Woud
11 oktober 2015
 

Het Zwarte Woud, meer dan 200 kilometer lang en 60 kilometer breed, is niet alleen het meest gevarieerde, maar ook het bekendste vakantiegebied van Duitsland. De Zwarte Woud meisjes, Zwarte Woud boerderijen, Zwarte Woud bolle hoeden en koekoeksklokken.

Het Zwarte Woud vertegenwoordigd alles wat u verwacht van een Duits plaatsje en is daarom bij veel Nederlanders bekend en geliefd als vakantieoord.

 

€ 495,00
 
KLAVERJASREIS NEDERLAND, Odoorn 5 dagen Drenthe
12 oktober 2015
 

Tijdens deze reis ontdekken we Drenthe. We maken leuke excursies en verkennen de mooiste plekjes: een mooie tour over de Hondsrug, excursie bij scheepswerf Meyer Werft, bezoek aan Emmen en stoeterij het Geopark, en sluiten af met een bootvaart in Giethoorn. We overnachten in het rustige plaatsje Odoorn in hotel De Oringer Marke. In de avond staan er klaverjasdrives gepland met leuke prijzen. De hoofdprijs is een Bak Reizen cadeaubon ter waarde van € 100,-.

€ 375,00
 
ITALIE, Montecatini Terme 10 dagen Toscane
19 oktober 2015
 

Een prachtige bestemming in ons programma. Geniet van het glooiend hart van Italië. We overnachten in een typische Italiaans hotel. Gelegen in het gezellige en bruisende plaatsje Montecatini Terme. Dit is een ideale plaats om Toscane te verkennen. We bezoeken prachtige steden als Lucca, Florence, Pisa en Sienna. Met deze reis hebt u echt een topper als vakantie uitgekozen.

€ 879,00
 
NEDERLAND, Vierhouten 5 dagen Veluwe
23 november 2015
 

Voor ons overnachtingadres hoeven we niet ver te rijden. We gaan naar de Veluwe, het grootste natuur gebied dat Nederland rijk is. Geniet van de rust en de groene omgeving. Tijdens de rit staan er leuke uitstapjes op het programma en om de reis compleet te maken slapen we in een heerlijk 4 sterren hotel, dat aan de rand van het leuke dorpje Vierhouten ligt.

€ 359,00