sktb

knvr
Bak Alkmaar

Postbus 157
1800 AD Alkmaar

Edisonweg 9
1821 BN Alkmaar.

Tel. (072) 511 10 44
Fax (072) 512 15 68

info@bakreizen.nl

KvK: 37100696

Beschikbare reizen: Meerdaagse reizen

Meerdaagse busreizen

Niet alleen een busdagtocht boeken is bij Bak Reizen mogelijk, ook vindt u bij ons een ruime keuze aan meerdaagse busreizen. Deze meerdaagse busreizen voeren u onder meer naar Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Engeland. Het aantal plaatsen voor deze reizen is beperkt, dus het is verstandig snel de reis van uw keuze te boeken. Dit kan online via de site, of door contact met ons op te nemen. 

Volgeboekt? Niet getreurd!

Het kan natuurlijk voorkomen dat een of meerdere van onze meerdaagse busreizen al volgeboekt zijn. Dan hoeft dat niet te betekenen dat u deze trip niet kunt maken; Bak Reizen biedt namelijk in veel gevallen een alternatieve vertrekdatum, waar nog wel voor geboekt kan worden. Ook deze alternatieve datum is vanzelfsprekend online te vinden.

Wilt u graag meer informatie over de reizen die Bak Reizen aanbiedt, of over het bedrijf zelf? Dan kunt u ook vrijblijvend onze folder bestellen. Hierin vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende reizen en de diverse mogelijkheden. 


Gesorteerd op volgorde van vertrek

   
KERSTWINKELWEEKEND KEULEN EN DÜSSELDORF, 2 dagen per luxe touringcar
12 december 2014
 

GEGARANDEERD VERTREK! ALLEEN NOG KAMERS OP AANVRAAG MOGELIJK!

 

1e dag

Vrijdagmorgen vroeg vertrekken we naar Keulen. De stad biedt fantastische winkelmogelijkheden. De kerstmarkt op de Altermarkt tegenover het stadhuis, in het schilderachtige oude gedeelte van de stad, is zeer gezellig ingericht met nostalgische houten stands. In het Chocolade Museum vindt u een middeleeuwse kerstmarkt. Via de winkelstraten Hohe Strasse en Schildergasse komt u bij de kerstmarkt op de Neumarkt en vervolgens bij de grote kerststal op de Rudolfplatz. Geniet van de betoverende kerstsfeer! Het hoogtepunt is de fascinerende kerstmarkt aan de voet van de Keulse Dom. Aan het einde van de middag rijden we naar ons hotel in Düsseldorf.

€ 89,00
 
KERSTWINKELWEEKEND BRUGGE EN GENT, 2 dagen per luxe touringcar
12 december 2014
 

VOL! VOOR DEZE REIS KAN NIET MEER WORDEN GEBOEKT!

 

1e dag

We vertrekken vroeg in de ochtend naar Brugge. Weinig plekken waar de kerstsfeer zo mooi tot uiting komt als in het middeleeuwse Brugge. We vinden hier gezellige winkelstraten met schitterend versierde etalages. Brugge is een ‘must’ met haar luxe modezaken en trendy boetiekjes. Voor het ultieme wintergevoel is een bezoek aan het sneeuw en ijssculpturenfestival ‘Ice Fantasy’ een aanrader. Aan het eind van de dag rijden we naar ons hotel in Gent.

€ 89,00
 
KERSTWINKELWEEKEND DORTMUND, BIELEFELD EN MÜNSTER, 3 dagen per luxe touringcar
12 december 2014
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 14 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

1e dag

We vertrekken vroeg in de ochtend naar Dortmund. Tijdens de winterperiode

is Dortmund zeer leuk om te bezoeken door de kerstmarkt! De kerstmarkt

bestaat uit maar liefst 300 kraampjes. De kerstmarkt kronkelt door

de gehele stad. Vanaf het station loopt u naar de Petri-Kirchplatz. Aan het

einde van de middag vertrekt onze bus naar het hotel in Dortmund voor

diner en overnachting.

€ 139,00
 
DUITSLAND, SAUERLAND, 5 dagen Winterberg
15 december 2014
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 18 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Lekker eten, gezelligheid, goede service en de mooie natuur staan centraal

bij deze reis. Buiten de leuke excursies, verblijven we in het heerlijke 4 sterren

vakantiehotel Der Brabander. Het door Nederlanders gerunde hotel is in de

laatste 20 jaar uitgegroeid tot het beste en gezelligste hotel van Winterberg

en Sauerland. In de decembermaand is het hotel geheel in kerstsfeer versierd.

Naast de heerlijke diners worden we ook getrakteerd op een dinershow.

Kortom een heerlijke vakantie in de decembermaand.

 

€ 466,00
 
KERSTWINKELWEEKEND MÜNSTER EN OSNABRÜCK, 2 dagen per luxe touringcar
19 december 2014
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 4 PLAATSEN BESCHIKBAAR!

 

 1e dag

Vroeg in de ochtend rijden we naar Münster. Deze levendige stad biedt maar liefst vijf verschillende kerstmarkten waar u unieke kerstinkopen kunt doen. De fraaie paleizen, kerken en koopmanshuizen in de historische stadskern zijn sfeervol verlicht. Voor de liefhebbers van shoppen is Münster een paradijs met haar ruime aanbod aan luxe winkels en winkelgalerijen. Aan het einde van de middag verlaten we de klassieke stad Münster en rijden naar ons hotel in Osnabrück.

€ 93,00
 
KERSTWINKELWEEKEND BRUSSEL EN ANTWERPEN, 2 dagen per luxe touringcar
19 december 2014
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR.

 

1e dag

We vertrekken vroeg in de ochtend naar Brussel. De hoofdstad van België is in de periode voor kerst een populaire bestemming. In een sprookjesachtig decor staan rond de Beurs, op het Sint-Katelijneplein en de Vismarkt zo’n 240 kraampjes uit heel Europa opgesteld. Het 48m hoge reuzenrad, verlicht met 18.000 lampjes geeft u een schitterend uitzicht over de stad en de befaamde ijsbaan maakt de winterpret compleet. Aan het einde van de middag vertrekt onze bus naar het hotel in Antwerpen.

€ 95,00
 
KERSTREIS WENEN, 8 dagen per luxe touringcar
21 december 2014
 

GEGARANDEERD VERTREK! Alleen nog kamers op aanvraag mogelijk! 

 

Wenen is een kerstbestemming bij uitstek, de winkeliers pakken elk jaar weer flink uit. Maar ook de kerstmarkten in het centrum en bij Schönbrunn, met het slot op de achtergrond, geven de stad een unieke sfeer. Tijdens de reis gaan we met de gids Wenen verkennen maar ook het landschap van het Donaudal, dat in de winter een prachtig decor geeft. De stad kent tal van bezienswaardigheden als Het Prater, de Hofburg, de Hofkirche en de Steaphansdom. We dineren één avond op de Donauturm met een schitterend uitzicht over de stad. En wonen het concert bij in de orangerie van Slot Schönbrunn, waar u zich in de tijd van Sisi waant.

€ 799,00
 
KERSTREIS TRIER, 6 dagen per luxe touringcar
22 december 2014
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 14 PLAATSEN BESCHIKBAAR. 

 

Voor deze reis zijn géén 1-persoonskamers meer beschikbaar!

 

Trier, deze gezellige en oudste stad van Duitsland heeft een rijke historie en vele bezienswaardigheden. Tijdens de kerst zorgen bijna honderd feestelijk gedecoreerde houten kraampjes voor een romantische kerstsfeer. Bij een bezoek aan Trier tijdens de feestdagen waant u zich niet alleen in de kerstsfeer van de stad maar ook in een stukje geschiedenis. Trier beschikt namelijk over diverse prachtige oude gebouwen. In de kerstperiode zorgt dit, mede door alle versiering, voor een bijzondere kerstsfeer.

€ 585,00
 
KERSTREIS HARZ, 6 dagen per luxe touringcar
22 december 2014
 

VOL ! VOOR DEZE REIS KAN NIET MEER WORDEN GEBOEKT.

 

In de winter is de Harz een prachtige omgeving. De ruige rotsachtige heuvels

en de knusse dorpjes met de gezellige kerstmarkten maken de Harz tot een aantrekkelijke bestemming voor een Kerstreis.

Lange tijd liep de grens tussen de twee Duitslanden dwars door dit bijzondere landschap. Sinds de eenwording presenteert de Harz zich als een boeiend en afwisselend vakantiegebied. In het hotel Niedersachsen dat wordt gerund door het Nederlandse echtpaar Henk en Wilma, zult u zicht direct thuis voelen.

€ 595,00
 
KERSTREIS BERLIJN, 5 dagen per luxe touringcar
23 december 2014
 

GEGARANDEERD VERTREK! NOG 16 PLAATSEN BESCHIKBAAR.

 

Onze 1e touringcar is reeds volgeboekt! Wij zetten een 2e touringcar in.

 

Kerstsfeer in Berlijn. Heerlijk even weg met de kerstdagen. Tijdens deze periode van het jaar is het goed toeven in de stad. Mooi versierde winkels. De grootste kerstboom op de Alexanderplatz. Maar ook de gezellige kerstmarkten bij de staatsopera, Under der Linden en de Gedächtniskirche maken het kerstplaatje compleet. We maken een mooie tour o.l.v. een gids door de stad en het prachtige Potsdam.

€ 459,00
 
KERSTREIS BEEK - MONTFERLAND, 5 dagen per luxe touringcar
23 december 2014
 

VOL! VOOR DEZE REIS KAN NIET MEER WORDEN GEBOEKT!

 

Toch op vakantie, maar lekker dichtbij. We overnachten in Beek, gelegen in Montferland, vlak voor de Duitse grens. In deze rustige en bosrijke omgeving kunt u een heerlijke wandeling maken. Er staan leuke excursies op het programma zoals een bezoek aan Münster, maar ook Xanten met zijn Romeinse ruïnes. Wat de reis compleet maakt is het heerlijke hotel Zonneheuvel, de gezellig sfeer in de "huiskamer", de persoonlijke aandacht van het personeel en het heerlijke eten, met tijdens de kerstdagen zelfs een 6 gangen diner. Kortom een fantastische bestemming in Nederland tijdens de kerstdagen.

€ 449,00
 
OUD EN NIEUW-REIS NEDERLAND, 4 dagen Valkenburg
29 december 2014
 

VOL! VOOR DEZE REIS KAN NIET MEER WORDEN GEBOEKT!

 

Even lekker weg met Oud en Nieuw. Ze maken er in Valkenburg elk jaar weer een feestje van. Tijdens de reis hebben we uitstekende verzorging. Iedere avond een vier gangen diner. En iedere avond entertainment waaronder de feestelijke Sylvesteravond met een heerlijk dinerbuffet en muziek, oliebollen, champagne en vuurwerk. Tijdens de reis maken we ook excursies naar Maastricht, Bonn en met ‘De Miljoenenlijn' naar Simpelveld. Een reis waarmee we weer goed het nieuwe jaar ingaan.

€ 399,00
 
NEDERLAND, Vierhouten 5 dagen Veluwe
23 maart 2015
 

Voor ons overnachtingadres hoeven we niet ver te rijden. We gaan naar de

Veluwe ,het grootste natuur gebied dat Nederland rijk is. Geniet van de rust

en de groene omgeving. Tijdens de rit staan er leuke uitstapjes op het programma en om de reis compleet te maken slapen we in een heerlijk 4 sterren hotel, dat aan de rand van het leuke dorpje Vierhouten ligt.

€ 359,00
 
GRIEKENLAND, 14-daagse rondreis
12 april 2015
 

Griekenland ,een prachtig land op vele vlakken. We vinden hier namelijk

één van de oudste westerse beschavingen met een rijke geschiedenis. Denk

aan Olympia waar de eerste Olympische spelen werd gehouden. Maar ook

Athene met de wereld beroemde Akropolis, de Meteora kloosters. En wie

kent niet een van de Griekse goden als Zeus of Apollo. Het land is rijk aan

sagen en legendes en heeft ook een heerlijke klimaat. De reis wordt begeleid

door een Nederlands sprekende gids en we overnachten in de betere hotels

waarvan 4 nachten in een 5-sterren resort.

€ 1.389,00
 
RONDREIS, 16 daagse rondreis door de Balkan
15 april 2015
 

Deze unieke reis laat u al het mooie van de Balkan zien. Tijdens deze reis

bezoeken we Kroatië, Montenegro, Albanië, Macedonië en Servië. Deze regio

behoort tot een van de mooiste regio's van Europa. Dit komt door de rijke

geschiedenis, de mooie natuur en het mediterrane klimaat. Gedurende deze

bijzonder reis doen we steden aan die u niet snel zult bezoeken maar meer

dan de moeite waard zijn. Ook de natuurparken en de landschappen zijn ongeëvenaard. Door Montenegro, Albanië en Macedonië wordt de reis begeleid

door een gids. Kortom een reis om niet snel te vergeten.

€ 1.099,00
 
ITALIE, Montecatini Terme 10 dagen Toscane
16 april 2015
 

Een prachtige bestemming in ons programma. Geniet van het glooiend

hart van Italië. We overnachten in een typische Italiaans hotel. Gelegen

in het gezellige en bruisende plaatsje Montecatini Terme. Dit is een

ideale plaats om Toscane te verkennen. We bezoeken prachtige steden

als Lucca, Florence, Pisa en Sienna. Met deze reis hebt u echt een topper

als vakantie uitgekozen.

 

 

€ 879,00
 
ITALIE, Riva del Garda, 10 dagen Gardameer
17 april 2015
 

Het Gardameer is altijd al een populaire vakantiebestemming geweest

onder de Nederlanders. Dat is ook niet verwondelijk; de omgeving biedt

een prachtige combinatie van cultuur en natuur. Lago di Garda, een

mooi, groot en kristalhelder bergmeer ligt op het kruispunt van de regio’s

Veneto, Lombardije en Zuid-Tirol. Dankzij het zachte klimaat vindt

u aan de oevers een weelderige plantengroei. Tijdens deze reis bezoeken

we de plaatsen Milaan en Verona.

 

 

€ 659,00
 
KROATIE, Moscenicka Draga, 10 dagen Istrië
19 april 2015
 

Kroatië: een prachtige land geleden aan de mooie blauwe Adriatische Zee met een kustlijn die bestaat uit talrijke baaien met rots- en kiezelstranden.

We verblijven in het schilderachtige vissersplaatsje Mošcenicka Draga, dat op de grens van de provicies Istrië en Kvarner ligt. Een ideale locatie om leuke excursies te maken. Geniet van het mooie weer en het heerlijke eten, de schilderachtige plaatsen die we aan doen en natuurlijk het prachtige landschap. Weer een lekker relaxte bestemming. 

 

 

€ 719,00
 
DUITSLAND, Berlijn 5 dagen
24 april 2015
 

In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.

 

 

 

€ 499,00
 
SPANJE, Malgrat de Mar 10 dagen Costa Brava
25 april 2015
 

Aan de Costa Brava vinden we alle faciliteiten om een heerlijke vakantie te vieren. Zon, zee, strand, cultuur en gezelligheid maar ook de uitstekende verzorging in het hotel. Naar Spanje toe doe we het rustig aan en stoppen we voor de overnachting in Frankrijk (dus geen overnachting in de touringcar). Wilt u tijdens uw verblijf nog leuke excursies maken dan kunt u deze tegen een scherpe prijs bij de chauffeur boeken. Denk b.v. aan een dagje Barcelona of een bezoek aan de gezellige markt in Tordera.

 

 

€ 549,00
 
DUITSLAND, Schallstadt 6 dagen Zwarte Woud
26 april 2015
 

Het Zwarte Woud, meer dan 200 kilometer lang en 60 kilometer

breed, is niet alleen het meest gevarieerde, maar ook het bekendste

vakantiegebied van Duitsland. De Zwarte Woud meisjes, Zwarte

Woud boerderijen, Zwarte Woud bolle hoeden, koekoeksklokken

Het Zwarte Woud vertegenwoordigd alles wat u verwacht van.

een Duitsland plaatje en is daarom bij veel Nederlanders bekend en

geliefd als vakantieoord.

 

 

€ 495,00
 
DUITSLAND, Winterberg 6 dagen Sauerland
26 april 2015
 
Lekker eten, gezelligheid, goede service en de mooie natuur staan centraal
bij deze reis. Buiten de leuke excursies, verblijven we in het heerlijke 4 sterren
vakantiehotel de Brabander, het door Nederlanders gerunde hotel is in de
laatste 20 jaar uitgegroeid tot het beste en gezelligste hotel van Winterberg
en Sauerland. De eigenaren en het personeel zullen er alles aan doen om het
u naar de zin te maken. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.
Maar ook voor het eten bent u hier aan het juiste adres, kortom een heerlijke
vakantie bestemming.
€ 549,00
 
RONDREIS, 11 dagen Corsica en Sardinië
26 april 2015
 

Deze mooie eilandtour laat de 2 juweeltjes van de Middellandse zee zien.

Het Italiaanse Sardinië met zijn baaien, strandjes, groene landschap en rijke

geschiedenis. Maar ook Corsica, het eiland van schoonheid, "Ile de Beaute".

De natuur is er ruig maar ook erg groen en we vinden er prachtige oude

plaatsen. De eilanden zorgen voor een heerlijke vakantie.

€ 1.099,00
 
NEDERLAND, Valkenburg 5 dagen Limburg
27 april 2015
 

Voor een succesvolle bestemming in ‘EIGEN LAND’ hoeft men niet lang na te denken. Op het decor van het prachtige heuvelland raken we niet snel uitgekeken. Hier vinden we dan ook dromerige dorpen, mooie rivierdalen en imposante vergezichten. Tevens biedt deze bestemming ons de mogelijkheid mooie bestemmingen in Duitsland aan te doen.

€ 419,00
 
ENGELAND, 7 dagen Lake District
1 mei 2015
 

Tijdens deze reis laten wij u een van de mooiste stukjes van Engeland zien.

Neem de plaats York met haar smalle middeleeuwse straten en prachtige

kathedraal. We doen pittoreske dorpjes aan, maken een tocht per stoomtrein

door een prachtige natuurgebied en bezoeken bovendien twee van de mooiste 

Nationale parken die Engeland rijk is: het merengebied Lake District met zijn

imposante bergen, ontelbare meren en prachtige vergezichten, en Yorkshire

Dales National Park met zijn vele kastelen en de watervallen van Aysgarth.

We sluiten de reis af met een bezoek aan het imposante kasteel Alnwick.

Gecombineerd met de minicruise van DFDS seaways en het goede Crooklands

hotel wordt dit heerlijke vakantie.

€ 749,00
 
DUITSLAND, Plau am See 6 dagen Mecklenburg
3 mei 2015
 

Natuurliefhebbers kunnen in Mecklenburg-Vorpommern alle kanten op. Zo

kunt u ongerepte landschappen ontdekken, maar ook van de zee genieten.

Verken mooie steden als Rostock, maar ook Berlijn. Laat u meevoeren op

prachtige tochten langs de koolzaadvelden en door het glooiende landschap.

Geniet van Mecklenburg-Vorpommern!

 

 

€ 499,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Rügen
3 mei 2015
 

Gezellige badplaatsen, vissersdorpjes, mooie  stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens en ongerepte bossen. Nergens in Duitsland is het landschap zo afwisselend als op eiland Rügen. Tijdens deze reis zult u ervaren hoe mooi het eiland is en daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht voor een verfrissende werking op lichaam en geest. We overnachten in een prachtige 4 sterren hotel Badehaus Goor in Lauterbach gelegen aan de baai.

 

Website hotel

 

 

 

€ 559,00
 
FRANKRIJK, Gerardmer 6 dagen Vogezen en Elzas
4 mei 2015
 

Deze reis bestaat louter uit hoogtepunten. Aan mooie natuur en schitterende steden geen gebrek, denk bijvoorbeeld aan de Ballon d’Alsace en de mooie Routes de Creter. Of steden als Straatsburg en Colmar. Geniet van de Franse gastvrijheid en laat u culinair verwennen.

 

 

€ 559,00
 
LUXEMBURG, Beaufort 6 dagen Echternach
4 mei 2015
 

Er even lekker tussenuit. Met deze reis heeft u weer een heerlijke bestemming. We overnachten in het uitstekende 4 sterren hotel met een goede keuken en bediening. Maak een heerlijke wandeling en geniet van de omgeving. Tijdens de reis maken we leuke excursies naar Bernkastel, Vianden, Luxemburg en de watervallen van Coo.

 

 

€ 599,00
 
KROATIE, Moscenicka Draga, 10 dagen Istrië
5 mei 2015
 

Kroatië: een prachtige land geleden aan de mooie blauwe Adriatische Zee met een kustlijn die bestaat uit talrijke baaien met rots- en kiezelstranden.

We verblijven in het schilderachtige vissersplaatsje Mošcenicka Draga, dat op de grens van de provicies Istrië en Kvarner ligt. Een ideale locatie om leuke excursies te maken. Geniet van het mooie weer en het heerlijke eten, de schilderachtige plaatsen die we aan doen en natuurlijk het prachtige landschap. Weer een lekker relaxte bestemming. 

 

€ 719,00
 
FRANKRIJK, Trouville-sur-mer 7 dagen Normandië
8 mei 2015
 

Wat is er nou niet mooi aan Normandië, de Franse provincie aan de Atlantische Oceaan? We vinden hier de ruige kustlijn met krijtrotsen en prachtige kustplaatsjes. En natuurlijk draagt Normandië de zware last van de invasiestranden die de streek heeft getekend. Tijdens deze reis hebben we een mooie mix van ontspannende en vermoeiende dagen. We overnachten in de gezelige bad/havenplaats Trouville-sur-Mer. U zult met een goed gevoel weer huiswaarts keren.

 

€ 679,00
 
ZWITSERLAND, Laax 9 dagen Graubünden
9 mei 2015
 

Beleef een echte bergzomer in Zwitserland; het hart van de Alpen. We vinden

hier niet alleen prachtige bergen maar ook chique steden, met een rijke

historie, prachtige meren en natuurlijk de flora en fauna. Tijdens deze reis

worden we verwend met een adembenemende treinrit die tot de mooiste

trajecten van de wereld behoort: de Bernina Express. Deze moderne treinen

zijn van alle gemakken voorzien zoals airco en panoramische wagons, zodat

u een schitterend uitzicht heeft. We overnachten in een gemoedelijk

4 sterren hotel in Laax met een Nederlands sprekende eigenaar.

 

€ 899,00
 
DUITSLAND, Schallstadt 6 dagen Zwarte Woud
9 mei 2015
 

Het Zwarte Woud, meer dan 200 kilometer lang en 60 kilometer

breed, is niet alleen het meest gevarieerde, maar ook het bekendste

vakantiegebied van Duitsland. De Zwarte Woud meisjes, Zwarte

Woud boerderijen, Zwarte Woud bolle hoeden, koekoeksklokken

Het Zwarte Woud vertegenwoordigd alles wat u verwacht van

een Duitsland plaatje en is daarom bij veel Nederlanders bekend en

geliefd als vakantieoord.

zwart

€ 495,00
 
DUITSLAND, 5 dagen Rijndal, Boppard
11 mei 2015
 

Voor een korte vakantie is dit een heerlijke bestemming. Boppard met haar gezellige pleintjes en terrasjes is bekend van haar goede wijnen en de ligging langs de Rijn met een mooie oeverpromenade. We vinden hier binnen handbereik natuur en cultuur. Niet voor niets staat dit gebied op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Het hotel,ingericht in Art Nouveau stijl, behoort tot de beste hotels van Boppard. Het is gelegen aan de Rijn en biedt een uitstekende keuken, prachtige kamers en een gezellig terras. Samen met de leuke excursies is de reis zeer de moeite waard.

€ 489,00
 
HONGARIJE, 10 dagen Balatonmeer en Boedapest
16 mei 2015
 

De reis brengt ons naar Balatonfüred. Het is de hoofdstad van de noordelijke oever van het Balatonmeer. Al in de 18e eeuw was de stad een bekend kuuroord. De toenmalige dichters en auteurs hebben de schoonheid en de levendige atmosfeer van de stad bewonderd. Het prachtige meer met zijn Azuurblauwe water is het grootste meer van Centraal en Oost-Europa. En wordt door de Hongaarse bevolking ook wel de Hongaarse zee genoemd. In de omgeving vinden we wijngaarden die sinds de Romeinse tijd heerlijk smakende en welbekende wijnen voortbrengen. Tijdens deze reis bezoeken we de plaatsen Boedapest, het thermale meer Hévíz en het prachtige Szekesfehervár, we maken een mooie bootvaart over het meer en bezoeken het ‘paardenvolk’. Tijdens deze reis krijgt een goede indruk van Hongarije en de gastvrijheid van het volk.

€ 815,00
 
DUITSLAND, Winterberg 6 dagen Sauerland
17 mei 2015
 

Lekker eten, gezelligheid, goede service en de mooie natuur staan centraal

bij deze reis. Buiten de leuke excursies, verblijven we in het heerlijke 4 sterren vakantiehotel de Brabander, het door Nederlanders gerunde hotel is in de laatste 20 jaar uitgegroeid tot het beste en gezelligste hotel van Winterberg en Sauerland. De eigenaren en het personeel zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Maar ook voor het eten bent u hier aan het juiste adres, kortom een heerlijke vakantie bestemming.

€ 549,00
 
IERLAND, 12-daagse rondreis
18 mei 2015
 

Een reis om nooit meer te vergeten, met louter hoogtepunten, naar een land

dat de bezoekers altijd weer versteld doet staan van de grote verscheidenheid

aan landschappen. Daarnaast is Ierland een land dat men niet alleen

moet zien maar vooral moet beleven, met zijn vriendelijke en gastvrije

bevolking. We overnachten tijdens deze reis in 4- sterrenhotels. Laat u

inspireren door Ierland en droom weg in dit intrigerende vakantieland.

€ 1.099,00
 
DUITSLAND, SINGLE REIS Berlijn 5 dagen
18 mei 2015
 

In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.

€ 529,00
 
OOSTENRIJK, Kirchberg 9 dagen Kitzbüler Alpen
20 mei 2015
 

Dit is weer een heerlijke bestemming voor een relaxte vakantie. We hebben

hier prachtige natuur met veel groen en de Alpen. Houdt u er van om een

wandeling te maken dan heeft u hier ruime keus. Kirchberg is een gemoedelijk leuk vakantie dorp met een oud centrum rond de kerk. We overnachten in een 4 sterren hotel in het centrum, waar iedere avond een heerlijk 4 gangen diner voor u klaar staat.

€ 675,00
 
OOSTENRIJK, Flachau, 9 dagen Salzburger Land
22 mei 2015
 

Geniet van het Salzburger Land. Het gebied is rijk aan meren, besneeuwde

bergtoppen, prachtige beekjes en typische Oostenrijkse dorpjes en steden.

Denk aan Flachau, Salzburg, Zel am see en St. Johan. Alles is aanwezig om

het tot een geslaagde vakantie te maken. Gezellig hotel met goede verzorging, prachtige natuur en leuke excursies met o.a. een bezoek aan Salzburg o.l.v. een gids.

€ 649,00
 
FRANKRIJK, 11 dagen Cote d'Azur en Corsica
24 mei 2015
 

Tijdens deze reis maken we kennis met de glamour van de Côte d'Azur en het ruige eiland Corsica. We bezoeken o.a. filmstad Cannes, het vorstendom Monaco met de jaarlijkse F1 Grand Prix, het Casino en de jachten van de rijken der aarde. Maar ook Nice en Saint -Tropez, jarenlang het decor was van de bekende film Le Gendarme de Saint -Tropez met in de hoofdrol Louis de Funes. Door naar Corsica. Dit prachtige eiland biedt een variatie aan landschappen, grillige rotskusten, prachtige stranden en een bergachtig groen binnenland. Het is ook het geboorte-eiland van Napoleon. Deze complete reis met vele extra's laat u de twee verschillende werelden zien.

€ 1.199,00
 
FRANKRIJK, Lourdes 10 dagen Haut Pyrenees
27 mei 2015
 

Deze ontspannen reis naar Lourdes valt bij iedereen in de smaak, mede vanwege de tussenstop in het stadje Nevers, waar Bernadette van Lourdes ligt opgebaard in een glazen schrijn, en onze overnachting in het romantische plaatsje Rocamadour. We komen onderweg mooie plaatsen tegen, waar we dan ook diverse stops maken. Een reis die iedereen een keer moet hebben gemaakt.

 

 

€ 855,00
 
DUITSLAND, Berlijn 5 dagen
29 mei 2015
 

In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.

 

€ 480,00
 
DUITSLAND, Goslar 6 dagen Harzgebergte
31 mei 2015
 

De groen beboste heuvels, smalle rivieren door soms scherp uitgesneden dalen, stuwmeren, verstilde dorpen met vakwerkhuizen, kuuroorden, burchten en kloosters. Het zijn enkele kenmerken van de Harz; het noordelijkste middelgebergte van Duitsland wordt door veel toeristen bezocht. Lange tijd liep de grens tussen de twee Duitslanden dwars door dit bijzondere landschap. Sinds de eenwording presenteert de Harz zich als een boeiend en afwisselend vakantiegebied.

 

 

€ 499,00
 
FRANKRIJK, Parijs 3 dagen
5 juni 2015
 

Parijs, geen stad maar een metropool! Een wereldstad! U vindt er knusse straatjes zoals Saint Germain, de Eiffeltoren, d’Arc de Triomph, de Dome des Invalides met het graf van Napoleon; allemaal hoogtepunten, die Parijs “Parijs” maken. Op deze 3 daagse trip maakt u niet alleen kennis met de Fransman en z’n stokbrood, maar ook met de dame “Très Chique”. Parijs, een stad die altijd weer anders is en nooit verveeld.

€ 145,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Rügen
8 juni 2015
 

Gezellige badplaatsen, vissersdorpjes, mooie  stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens en ongerepte bossen. Nergens in Duitsland is het landschap zo afwisselend als op eiland Rügen. Tijdens deze reis zult u ervaren hoe mooi het eiland is en daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht voor een verfrissende werking op lichaam en geest. We overnachten in een prachtige 4 sterren hotel Badehaus Goor in Lauterbach gelegen aan de baai.

 

 

€ 559,00
 
IERLAND, 12-daagse rondreis
15 juni 2015
 

Een reis om nooit meer te vergeten, met louter hoogtepunten, naar een land

dat de bezoekers altijd weer versteld doet staan van de grote verscheidenheid

aan landschappen. Daarnaast is Ierland een land dat men niet alleen

moet zien maar vooral moet beleven, met zijn vriendelijke en gastvrije

bevolking. We overnachten tijdens deze reis in 4- sterrenhotels. Laat u

inspireren door Ierland en droom weg in dit intrigerende vakantieland.

€ 1.099,00
 
KROATIE, Moscenicka Draga, 10 dagen Istrië
15 juni 2015
 

Kroatië: een prachtige land geleden aan de mooie blauwe Adriatische Zee met een kustlijn die bestaat uit talrijke baaien met rots- en kiezelstranden.

We verblijven in het schilderachtige vissersplaatsje Mošcenicka Draga, dat op de grens van de provicies Istrië en Kvarner ligt. Een ideale locatie om leuke excursies te maken. Geniet van het mooie weer en het heerlijke eten, de schilderachtige plaatsen die we aan doen en natuurlijk het prachtige landschap. Weer een lekker relaxte bestemming. 

 

€ 779,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Rügen
15 juni 2015
 

Gezellige badplaatsen, vissersdorpjes, mooie  stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens en ongerepte bossen. Nergens in Duitsland is het landschap zo afwisselend als op eiland Rügen. Tijdens deze reis zult u ervaren hoe mooi het eiland is en daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht voor een verfrissende werking op lichaam en geest. We overnachten in een prachtige 4 sterren hotel Badehaus Goor in Lauterbach gelegen aan de baai.

. 

 

€ 559,00
 
NEDERLAND, Vierhouten 5 dagen Veluwe
15 juni 2015
 

Voor ons overnachtingadres hoeven we niet ver te rijden. We gaan naar de

Veluwe ,het grootste natuur gebied dat Nederland rijk is. Geniet van de rust

en de groene omgeving. Tijdens de rit staan er leuke uitstapjes op het programma en om de reis compleet te maken slapen we in een heerlijk 4 sterren hotel, dat aan de rand van het leuke dorpje Vierhouten ligt.

€ 399,00
 
HONGARIJE, 10 dagen Balatonmeer en Boedapest
20 juni 2015
 

De reis brengt ons naar Balatonfüred. Het is de hoofdstad van de noordelijke oever van het Balatonmeer. Al in de 18e eeuw was de stad een bekend kuuroord. De toenmalige dichters en auteurs hebben de schoonheid en de levendige atmosfeer van de stad bewonderd. Het prachtige meer met zijn Azuurblauwe water is het grootste meer van Centraal en Oost-Europa. En wordt door de Hongaarse bevolking ook wel de Hongaarse zee genoemd. In de omgeving vinden we wijngaarden die sinds de Romeinse tijd heerlijk smakende en welbekende wijnen voortbrengen. Tijdens deze reis bezoeken we de plaatsen Boedapest, het thermale meer Hévíz en het prachtige Szekesfehervár, we maken een mooie bootvaart over het meer en bezoeken het ‘paardenvolk'. Tijdens deze reis krijgt een goede indruk van Hongarije en de gastvrijheid van het volk.

€ 815,00
 
DUITSLAND, Goslar 6 dagen Harzgebergte
21 juni 2015
 

De groen beboste heuvels, smalle rivieren door soms scherp uitgesneden dalen, stuwmeren, verstilde dorpen met vakwerkhuizen, kuuroorden, burchten en kloosters. Het zijn enkele kenmerken van de Harz; het noordelijkste middelgebergte van Duitsland wordt door veel toeristen bezocht. Lange tijd liep de grens tussen de twee Duitslanden dwars door dit bijzondere landschap. Sinds de eenwording presenteert de Harz zich als een boeiend en afwisselend vakantiegebied.

 

 

€ 499,00
 
OOSTENRIJK, Achenkirch aan de Achensee 9 dagen Tirol
21 juni 2015
 

Genieten van de rust, schoonheid en gastvrijheid van Oostenrijk. Tijdens de reis hebben we een mix van natuur en steden. Achenkirch am Achensee is een rustige plaats, midden in de Alpen, gelegen aan de Achensee en een ideale uitvalsbasis voor leuke excursies. Ons 4 sterren hotel ligt direct aan het meer. Alle kamers zijn voorzien van een balkon waar u uitzicht heeft over het meer of de bergen. In het hotel vinden we een heerlijk verwarmd buitenzwembad en een binnenzwembad, sauna, jacuzzi, stoombad en een terras. Kortom een heerlijke bestemming voor een relaxte vakantie.

€ 699,00
 
TSJECHIË, 5 dagen Praag
22 juni 2015
 

Praag, de Gouden Stad en de stad van de honderd torens. Tijdens deze

5-daagse reis krijgt u al het mooie van Praag te zien. Praag is een stad

met een rijke geschiedenis. We vinden hier onder andere de Praagse Burcht,

een van de grootste en oudste paleizen in Europa, de gouden straatjes

waar in de 17e eeuw de goudsmeden woonden en het gezellige

historische stadscentrum, dat is opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Praag biedt vele gezellige restaurantjes en winkeltjes.

 

 

€ 439,00
 
DUITSLAND, 5 dagen Rijndal, Boppard
22 juni 2015
 

Voor een korte vakantie is dit een heerlijke bestemming. Boppard met haar gezellige pleintjes en terrasjes is bekend van haar goede wijnen en de ligging langs de Rijn met een mooie oeverpromenade. We vinden hier binnen handbereik natuur en cultuur. Niet voor niets staat dit gebied op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Het hotel,ingericht in Art Nouveau stijl, behoort tot de beste hotels van Boppard. Het is gelegen aan de Rijn en biedt een uitstekende keuken, prachtige kamers en een gezellig terras. Samen met de leuke excursies is de reis zeer de moeite waard.

€ 489,00
 
DUITSLAND, Berlijn 5 dagen
26 juni 2015
 

In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.

 

€ 499,00
 
OOSTENRIJK, Flachau, 9 dagen Salzburger Land
26 juni 2015
 

Geniet van het Salzburger Land. Het gebied is rijk aan meren, besneeuwde

bergtoppen, prachtige beekjes en typische Oostenrijkse dorpjes en steden.

Denk aan Flachau, Salzburg, Zel am see en St. Johan. Alles is aanwezig om

het tot een geslaagde vakantie te maken. Gezellig hotel met goede verzorging, prachtige natuur en leuke excursies met o.a. een bezoek aan Salzburg o.l.v. een gids.

€ 649,00
 
FRANKRIJK, Trouville-sur-mer 7 dagen Normandië
28 juni 2015
 

Wat is er nou niet mooi aan Normandië, de Franse provincie aan de Atlantische Oceaan? We vinden hier de ruige kustlijn met krijtrotsen en prachtige kustplaatsjes. En natuurlijk draagt Normandië de zware last van de invasiestranden die de streek heeft getekend. Tijdens deze reis hebben we een mooie mix van ontspannende en vermoeiende dagen. We overnachten in de gezelige bad/havenplaats Trouville-sur-Mer. U zult met een goed gevoel weer huiswaarts keren.

 

 

€ 679,00
 
DUITSLAND, Winterberg 6 dagen Sauerland
28 juni 2015
 

Lekker eten, gezelligheid, goede service en de mooie natuur staan centraal

bij deze reis. Buiten de leuke excursies, verblijven we in het heerlijke 4 sterren

vakantiehotel de Brabander, het door Nederlanders gerunde hotel is in de

laatste 20 jaar uitgegroeid tot het beste en gezelligste hotel van Winterberg

en Sauerland. De eigenaren en het personeel zullen er alles aan doen om het

u naar de zin te maken. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Maar ook voor het eten bent u hier aan het juiste adres, kortom een heerlijke

vakantie bestemming.

€ 549,00
 
NEDERLAND, Valkenburg 5 dagen Limburg
29 juni 2015
 

Voor een succesvolle bestemming in ‘EIGEN LAND' hoeft men niet lang na te denken. Op het decor van het prachtige heuvelland raken we niet snel uitgekeken. Hier vinden we dan ook dromerige dorpen, mooie rivierdalen en imposante vergezichten. Tevens biedt deze bestemming ons de mogelijkheid mooie bestemmingen in Duitsland aan te doen.

 

€ 419,00
 
ITALIE, Montecatini Terme 10 dagen Toscane
30 juni 2015
 

Een prachtige bestemming in ons programma. Geniet van het glooiend

hart van Italië. We overnachten in een typische Italiaans hotel. Gelegen

in het gezellige en bruisende plaatsje Montecatini Terme. Dit is een

ideale plaats om Toscane te verkennen. We bezoeken prachtige steden

als Lucca, Florence, Pisa en Sienna. Met deze reis hebt u echt een topper

als vakantie uitgekozen.

 

€ 879,00
 
OOSTENRIJK, Jerzens 8 dagen Pitztal
4 juli 2015
 

Tijdens deze reis doen we het rustig aan. We genieten van de prachtige

natuur die Oostenrijk te bieden heeft. We verblijven in het gezellige familiehotel

Lammwirt waar we goed verzorgd worden. De Alpen blijft een

magische plek dat altijd aantrekkelijk is.

€ 535,00
 
OOSTENRIJK, Wenen 10-daagse muziekreis
5 juli 2015
 

De onbetwiste hoofdstad van het vroegere keizerrijk straalt nog echt de

sfeer uit van Maria Theresia, Franz Joseph en Sissi, maar ook van muzikale

grootheden als Johann Strauss, Franz Léhar, Robert Stolz en Mozart. Gun

uzelf eens een onvergetelijke avond met het Wiener Mozart Orchester, met

een concert in Paleis Schönbrunn of met een heerlijk diner in de Donauturm

met uitzicht over Wenen. Geniet eens volop van de Wiener barok, de rococo

en flaneer eens over Wenens vermaarde boulevards. Ook voor u wordt het

dan: Wien ist eine Liebe wert.

 

 

€ 1.099,00
 
NOORDKAAP, 15-daagse rondreis
6 juli 2015
 

De ultieme reis naar het Noorden, waarbij u een groot gedeelte van het

mooie en uitdagende Noord-Europa gaat ‘ontdekken'. Bij de passage van

de Poolcirkel, die we binnen 4 dagen hebben bereikt, bevindt u zich in het

gebied van de Middernachtzon. Dan bereikt u uiteindelijk de Noordkaap. Een

letterlijk en figuurlijk hoogtepunt van deze reis. Vervolgens maakt u volop

kennis met al het moois dat de fjordenkust van Noorwegen heeft te bieden.

De gehele route langs de Noorse westkust met talloze ferryverbindingen is

een ware belevenis. Fjorden en bergen, gletsjers en hoogvlakten, verstilde

meren en kronkelende rivierdalen. Een onderdeel van de reis is de avondtrein

van Helsinki naar Rovaniemi in Lapland. Bovendien wordt het in de zomer 's

nachts niet donker.

€ 1.999,00
 
IERLAND, 12-daagse rondreis
6 juli 2015
 

Een reis om nooit meer te vergeten, met louter hoogtepunten, naar een land

dat de bezoekers altijd weer versteld doet staan van de grote verscheidenheid

aan landschappen. Daarnaast is Ierland een land dat men niet alleen

moet zien maar vooral moet beleven, met zijn vriendelijke en gastvrije

bevolking. We overnachten tijdens deze reis in 4- sterrenhotels. Laat u

inspireren door Ierland en droom weg in dit intrigerende vakantieland.

€ 1.099,00
 
FRANKRIJK, Gerardmer 6 dagen Vogezen en Elzas
12 juli 2015
 

Deze reis bestaat louter uit hoogtepunten. Aan mooie natuur en schitterende steden geen gebrek, denk bijvoorbeeld aan de Ballon d’Alsace en de mooie Routes de Creter. Of steden als Straatsburg en Colmar. Geniet van de Franse gastvrijheid en laat u culinair verwennen.

 

 

€ 559,00
 
NEDERLAND, Vierhouten 5 dagen Veluwe
13 juli 2015
 

Voor ons overnachtingadres hoeven we niet ver te rijden. We gaan naar de

Veluwe ,het grootste natuur gebied dat Nederland rijk is. Geniet van de rust

en de groene omgeving. Tijdens de rit staan er leuke uitstapjes op het programma en om de reis compleet te maken slapen we in een heerlijk 4 sterren hotel, dat aan de rand van het leuke dorpje Vierhouten ligt.

€ 399,00
 
ENGELAND, 7 dagen Lake District
16 juli 2015
 

Tijdens deze reis laten wij u een van de mooiste stukjes van Engeland zien.

Neem de plaats York met haar smalle middeleeuwse straten en prachtige

kathedraal. We doen pittoreske dorpjes aan, maken een tocht per stoomtrein

door een prachtige natuurgebied en bezoeken bovendien twee van de mooiste 

Nationale parken die Engeland rijk is: het merengebied Lake District met zijn

imposante bergen, ontelbare meren en prachtige vergezichten, en Yorkshire

Dales National Park met zijn vele kastelen en de watervallen van Aysgarth.

We sluiten de reis af met een bezoek aan het imposante kasteel Alnwick.

Gecombineerd met de minicruise van DFDS seaways en het goede Crooklands

hotel wordt dit heerlijke vakantie.

€ 749,00
 
DUITSLAND, SINGLE REIS Berlijn 5 dagen
17 juli 2015
 
In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.
€ 499,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Thüringen
19 juli 2015
 

Thüringen, een streek die u een keer moet hebben gezien, gelegen in het centrum van Duitsland. Thüringen is door zijn toeristische, sociale en culturele rijkdommen een waar paradijs onder de Duitse deelstaten. In een klein gebied vindt u hier een mengeling van natuur en cultuur die ongekend is. Steden als Erfurt met haar middeleeuwse kern, Eisenach, Weimar en Gotha. Stuk voor stuk steden die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. We overnachten in een 4 sterren hotel in Friedrichroda

 

 

€ 499,00
 
DUITSLAND, Plau am See 6 dagen Mecklenburg
19 juli 2015
 

Natuurliefhebbers kunnen in Mecklenburg-Vorpommern alle kanten op. Zo

kunt u ongerepte landschappen ontdekken, maar ook van de zee genieten.

Verken mooie steden als Rostock, maar ook Berlijn. Laat u meevoeren op

prachtige tochten langs de koolzaadvelden en door het glooiende landschap.

Geniet van Mecklenburg-Vorpommern! 

 

 

€ 499,00
 
DUITSLAND, 5 dagen Rijndal, Boppard
20 juli 2015
 

Voor een korte vakantie is dit een heerlijke bestemming. Boppard met haar gezellige pleintjes en terrasjes is bekend van haar goede wijnen en de ligging langs de Rijn met een mooie oeverpromenade. We vinden hier binnen handbereik natuur en cultuur. Niet voor niets staat dit gebied op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Het hotel,ingericht in Art Nouveau stijl, behoort tot de beste hotels van Boppard. Het is gelegen aan de Rijn en biedt een uitstekende keuken, prachtige kamers en een gezellig terras. Samen met de leuke excursies is de reis zeer de moeite waard.

€ 489,00
 
FRANKRIJK, Parijs 3 dagen
24 juli 2015
 

Parijs, geen stad maar een metropool! Een wereldstad! U vindt er knusse straatjes zoals Saint Germain, de Eiffeltoren, d’Arc de Triomph, de Dome des Invalides met het graf van Napoleon; allemaal hoogtepunten, die Parijs “Parijs” maken. Op deze 3 daagse trip maakt u niet alleen kennis met de Fransman en z’n stokbrood, maar ook met de dame “Très Chique”. Parijs, een stad die altijd weer anders is en nooit verveeld.

€ 145,00
 
ZWITSERLAND, Laax 9 dagen Graubünden
25 juli 2015
 

Beleef een echte bergzomer in Zwitserland het hart van de Alpen. We vinden hier niet alleen prachtige bergen maar ook chique steden, met een rijke historie, prachtige meren en natuurlijk de flora en fauna. Tijdens deze reis worden we verwend met een adembenemende treinrit die tot de mooiste trajecten van de wereld behoort: de Bernina Express. Deze moderne treinen zijn van alle gemakken zoals airco en panoramische wagons zodat u een schitterend uitzicht heeft. We overnachten in een gemoedelijk 4 sterren hotel in Laax met een Nederlands sprekende eigenaar.

 

€ 899,00
 
NEDERLAND, Valkenburg 5 dagen Limburg
27 juli 2015
 

Voor een succesvolle bestemming in ‘EIGEN LAND' hoeft men niet lang na te denken. Op het decor van het prachtige heuvelland raken we niet snel uitgekeken. Hier vinden we dan ook dromerige dorpen, mooie rivierdalen en imposante vergezichten. Tevens biedt deze bestemming ons de mogelijkheid mooie bestemmingen in Duitsland aan te doen.

 

€ 419,00
 
DUITSLAND, Berlijn 5 dagen
30 juli 2015
 

In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.

 

 

€ 480,00
 
ITALIE, Montecatini Terme 10 dagen Toscane
31 juli 2015
 

Een prachtige bestemming in ons programma. Geniet van het glooiend

hart van Italië. We overnachten in een typische Italiaans hotel. Gelegen

in het gezellige en bruisende plaatsje Montecatini Terme. Dit is een

ideale plaats om Toscane te verkennen. We bezoeken prachtige steden

als Lucca, Florence, Pisa en Sienna. Met deze reis hebt u echt een topper

als vakantie uitgekozen.

 

€ 879,00
 
OOSTENRIJK, Jerzens 8 dagen Pitztal
1 augustus 2015
 

Tijdens deze reis doen we het rustig aan. We genieten van de prachtige

natuur die Oostenrijk te bieden heeft. We verblijven in het gezellige familiehotel Lammwirt waar we goed verzorgd worden. De Alpen blijft een

magische plek dat altijd aantrekkelijk is.

€ 535,00
 
OOSTENRIJK, Wenen 10-daagse muziekreis
2 augustus 2015
 

De onbetwiste hoofdstad van het vroegere keizerrijk straalt nog echt de

sfeer uit van Maria Theresia, Franz Joseph en Sissi, maar ook van muzikale

grootheden als Johann Strauss, Franz Léhar, Robert Stolz en Mozart. Gun

uzelf eens een onvergetelijke avond met het Wiener Mozart Orchester, met

een concert in Paleis Schönbrunn of met een heerlijk diner in de Donauturm

met uitzicht over Wenen. Geniet eens volop van de Wiener barok, de rococo

en flaneer eens over Wenens vermaarde boulevards. Ook voor u wordt het

dan: Wien ist eine Liebe wert.

 

 

€ 1.099,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Thüringen
3 augustus 2015
 

Thüringen, een streek die u een keer moet hebben gezien, gelegen in het centrum van Duitsland. Thüringen is door zijn toeristische, sociale en culturele rijkdommen een waar paradijs onder de Duitse deelstaten. In een klein gebied vindt u hier een mengeling van natuur en cultuur die ongekend is. Steden als Erfurt met haar middeleeuwse kern, Eisenach, Weimar en Gotha. Stuk voor stuk steden die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. We overnachten in een 4 sterren hotel in Friedrichroda.

 

 

€ 499,00
 
DUITSLAND, 5 dagen Rijndal, Boppard
3 augustus 2015
 

Voor een korte vakantie is dit een heerlijke bestemming. Boppard met haar gezellige pleintjes en terrasjes is bekend van haar goede wijnen en de ligging langs de Rijn met een mooie oeverpromenade. We vinden hier binnen handbereik natuur en cultuur. Niet voor niets staat dit gebied op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Het hotel,ingericht in Art Nouveau stijl, behoort tot de beste hotels van Boppard. Het is gelegen aan de Rijn en biedt een uitstekende keuken, prachtige kamers en een gezellig terras. Samen met de leuke excursies is de reis zeer de moeite waard.

€ 489,00
 
OOSTENRIJK, Flachau, 9 dagen Salzburger Land
9 augustus 2015
 

Geniet van het Salzburger Land. Het gebied is rijk aan meren, besneeuwde

bergtoppen, prachtige beekjes en typische Oostenrijkse dorpjes en steden.

Denk aan Flachau, Salzburg, Zel am see en St. Johan. Alles is aanwezig om

het tot een geslaagde vakantie te maken. Gezellig hotel met goede verzorging, prachtige natuur en leuke excursies met o.a. een bezoek aan Salzburg o.l.v. een gids.

€ 649,00
 
DUITSLAND, Goslar 6 dagen Harzgebergte
10 augustus 2015
 

De groen beboste heuvels, smalle rivieren door soms scherp uitgesneden dalen, stuwmeren, verstilde dorpen met vakwerkhuizen, kuuroorden, burchten en kloosters. Het zijn enkele kenmerken van de Harz; het noordelijkste middelgebergte van Duitsland wordt door veel toeristen bezocht. Lange tijd liep de grens tussen de twee Duitslanden dwars door dit bijzondere landschap. Sinds de eenwording presenteert de Harz zich als een boeiend en afwisselend vakantiegebied.  

 

 

€ 499,00
 
NEDERLAND, Vierhouten 5 dagen Veluwe
10 augustus 2015
 

Voor ons overnachtingadres hoeven we niet ver te rijden. We gaan naar de

Veluwe ,het grootste natuur gebied dat Nederland rijk is. Geniet van de rust

en de groene omgeving. Tijdens de rit staan er leuke uitstapjes op het programma en om de reis compleet te maken slapen we in een heerlijk 4 sterren hotel, dat aan de rand van het leuke dorpje Vierhouten ligt.

€ 399,00
 
ENGELAND, 7 dagen Lake District
14 augustus 2015
 

Tijdens deze reis laten wij u een van de mooiste stukjes van Engeland zien.

Neem de plaats York met haar smalle middeleeuwse straten en prachtige

kathedraal. We doen pittoreske dorpjes aan, maken een tocht per stoomtrein

door een prachtige natuurgebied en bezoeken bovendien twee van de mooiste 

Nationale parken die Engeland rijk is: het merengebied Lake District met zijn

imposante bergen, ontelbare meren en prachtige vergezichten, en Yorkshire

Dales National Park met zijn vele kastelen en de watervallen van Aysgarth.

We sluiten de reis af met een bezoek aan het imposante kasteel Alnwick.

Gecombineerd met de minicruise van DFDS seaways en het goede Crooklands

hotel wordt dit heerlijke vakantie.

€ 749,00
 
FRANKRIJK, Lourdes 10 dagen Haut Pyrenees
16 augustus 2015
 

Deze ontspannen reis naar Lourdes valt bij iedereen in de smaak, mede vanwege de tussenstop in het stadje Nevers, waar Bernadette van Lourdes ligt opgebaard in een glazen schrijn, en onze overnachting in het romantische plaatsje Rocamadour. We komen onderweg mooie plaatsen tegen, waar we dan ook diverse stops maken. Een reis die iedereen een keer moet hebben gemaakt.

 

  

€ 855,00
 
DUITSLAND, Plau am See 6 dagen Mecklenburg
16 augustus 2015
 

Natuurliefhebbers kunnen in Mecklenburg-Vorpommern alle kanten op. Zo

kunt u ongerepte landschappen ontdekken, maar ook van de zee genieten.

Verken mooie steden als Rostock, maar ook Berlijn. Laat u meevoeren op

prachtige tochten langs de koolzaadvelden en door het glooiende landschap.

Geniet van Mecklenburg-Vorpommern!

€ 499,00
 
DUITSLAND, Schallstadt 6 dagen Zwarte Woud
16 augustus 2015
 

Het Zwarte Woud, meer dan 200 kilometer lang en 60 kilometer

breed, is niet alleen het meest gevarieerde, maar ook het bekendste

vakantiegebied van Duitsland. De Zwarte Woud meisjes, Zwarte

Woud boerderijen, Zwarte Woud bolle hoeden, koekoeksklokken

Het Zwarte Woud vertegenwoordigd alles wat u verwacht van

een Duitsland plaatje en is daarom bij veel Nederlanders bekend en

geliefd als vakantieoord.

  

 

 

€ 495,00
 
TSJECHIË, 5 dagen Praag
17 augustus 2015
 

Praag, de Gouden Stad en de stad van de honderd torens. Tijdens deze

5-daagse reis krijgt u al het mooie van Praag te zien. Praag is een stad

met een rijke geschiedenis. We vinden hier onder andere de Praagse burcht,

een van de grootste en oudste paleizen in Europa, de gouden straatjes

waar in de 17e eeuw de goudsmeden woonden en het gezellige

historische stadscentrum, dat is opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Praag biedt vele gezellige restaurantjes en winkeltjes.

 

€ 399,00
 
NOORDKAAP, 15-daagse rondreis
20 augustus 2015
 

De ultieme reis naar het Noorden, waarbij u een groot gedeelte van het

mooie en uitdagende Noord-Europa gaat ‘ontdekken'. Bij de passage van

de Poolcirkel, die we binnen 4 dagen hebben bereikt, bevindt u zich in het

gebied van de Middernachtzon. Dan bereikt u uiteindelijk de Noordkaap. Een

letterlijk en figuurlijk hoogtepunt van deze reis. Vervolgens maakt u volop

kennis met al het moois dat de fjordenkust van Noorwegen heeft te bieden.

De gehele route langs de Noorse westkust met talloze ferryverbindingen is

een ware belevenis. Fjorden en bergen, gletsjers en hoogvlakten, verstilde

meren en kronkelende rivierdalen. Een onderdeel van de reis is de avondtrein

van Helsinki naar Rovaniemi in Lapland. Bovendien wordt het in de zomer 's

nachts niet donker.

€ 1.999,00
 
FRANKRIJK, Gerardmer 6 dagen Vogezen en Elzas
23 augustus 2015
 
Deze reis bestaat louter uit hoogtepunten. Aan mooie natuur en schitterende steden geen gebrek, denk bijvoorbeeld aan de Ballon d'Alsace en de mooie Routes de Creter. Of steden als Straatsburg en Colmar. Geniet van de Franse gastvrijheid en laat u culinair verwennen.
€ 559,00
 
DUITSLAND, Winterberg 6 dagen Sauerland
23 augustus 2015
 
Lekker eten, gezelligheid, goede service en de mooie natuur staan centraal bij deze reis. Buiten de leuke excursies, verblijven we in het heerlijke 4 sterren vakantiehotel de Brabander, het door Nederlanders gerunde hotel is in de laatste 20 jaar uitgegroeid tot het beste en gezelligste hotel van Winterberg en Sauerland. De eigenaren en het personeel zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Maar ook voor het eten bent u hier aan het juiste adres, kortom een heerlijke vakantie bestemming.
€ 549,00
 
ITALIE, Montecatini Terme 10 dagen Toscane
24 augustus 2015
 

Een prachtige bestemming in ons programma. Geniet van het glooiend

hart van Italië. We overnachten in een typische Italiaans hotel. Gelegen

in het gezellige en bruisende plaatsje Montecatini Terme. Dit is een

ideale plaats om Toscane te verkennen. We bezoeken prachtige steden

als Lucca, Florence, Pisa en Sienna. Met deze reis hebt u echt een topper

als vakantie uitgekozen.

 

 

€ 879,00
 
ZWITSERLAND, Laax 9 dagen Graubünden
24 augustus 2015
 

Beleef een echte bergzomer in Zwitserland; het hart van de Alpen. We vinden

hier niet alleen prachtige bergen maar ook chique steden, met een rijke

historie, prachtige meren en natuurlijk de flora en fauna. Tijdens deze reis

worden we verwend met een adembenemende treinrit die tot de mooiste

trajecten van de wereld behoort: de Bernina Express. Deze moderne treinen

zijn van alle gemakken voorzien zoals airco en panoramische wagons, zodat

u een schitterend uitzicht heeft. We overnachten in een gemoedelijk

4 sterren hotel in Laax met een Nederlands sprekende eigenaar.

€ 899,00
 
OOSTENRIJK, Achenkirch aan de Achensee 9 dagen Tirol
25 augustus 2015
 

Genieten van de rust, schoonheid en gastvrijheid van Oostenrijk. Tijdens de reis hebben we een mix van natuur en steden. Achenkirch am Achensee is een rustige plaats, midden in de Alpen, gelegen aan de Achensee en een ideale uitvalsbasis voor leuke excursies. Ons 4 sterren hotel ligt direct aan het meer. Alle kamers zijn voorzien van een balkon waar u uitzicht heeft over het meer of de bergen. In het hotel vinden we een heerlijk verwarmd buitenzwembad en een binnenzwembad, sauna, jacuzzi, stoombad en een terras. Kortom een heerlijke bestemming voor een relaxte vakantie.

€ 699,00
 
DUITSLAND, Berlijn 5 dagen
27 augustus 2015
 

In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.

 

€ 480,00
 
SLOVENIE, Bled en Moravske Toplice, 10 dagen Ontspan- en verwenreis
30 augustus 2015
 

Cultuur en verwend worden, dat zijn de speerpunten van de reis. In Slovenië

overnachten we op twee locaties. We starten in Bled, deze plaats bevindt zich

aan het bergmeer waar we in het midden het bekende eilandje met het

witte kerkje vinden. We overnachten aan het meer in een heerlijk 4 sterren

hotel. Door naar het oosten van Slovenië. Naar het groene Moravske Toplice

waar we overnachten in een super de luxe 5 sterren hotel voorzien van een

heerlijk wellness gedeelte, en waar u de lekkerste gerechten krijgt

geserveerd. Slovenië is meer dan de moeite waard, geniet van het groene

glooiende land.

€ 899,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Thüringen
31 augustus 2015
 
Thüringen, een streek die u een keer moet hebben gezien, gelegen in het centrum van Duitsland. Thüringen is door zijn toeristische, sociale en culturele rijkdommen een waar paradijs onder de Duitse deelstaten. In een klein gebied vindt u hier een mengeling van natuur en cultuur die ongekend is. Steden als Erfurt met haar middeleeuwse kern, Eisenach, Weimar en Gotha. Stuk voor stuk steden die op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. We overnachten in een 4 sterren hotel in Friedrichroda
€ 499,00
 
RUSLAND EN DE BALTISCHE STATEN, 15-daagse rondreis
31 augustus 2015
 

Een reis die u niet snel zal vergeten. In St. Petersburg zien we de pracht en

praal van de Romanovs, waar de Zonnekoning uit Frankrijk jaloers op zou

zijn. Tevens doen we de hoofdsteden aan van de Baltische staten Estland

(Tallin), Letland (Riga) en Litouwen (Vilnius); geniet van de verschillende

stijlen: het barok van Vilnius, de Jugendstil van Riga en de sprookjesachtige

straten van Tallinn. De vriendelijkheid en de gastvrijheid van de inwoners

zullen u versteld doen staan. Tijdens de reis overnachten we in de beste

hotels die de steden te bieden hebben.

€ 1.599,00
 
KROATIE, Moscenicka Draga, 10 dagen Istrië
1 september 2015
 

Kroatië: een prachtige land geleden aan de mooie blauwe Adriatische Zee met een kustlijn die bestaat uit talrijke baaien met rots- en kiezelstranden.

We verblijven in het schilderachtige vissersplaatsje Mošcenicka Draga, dat op de grens van de provicies Istrië en Kvarner ligt. Een ideale locatie om leuke excursies te maken. Geniet van het mooie weer en het heerlijke eten, de schilderachtige plaatsen die we aan doen en natuurlijk het prachtige landschap. Weer een lekker relaxte bestemming. 

 

 

€ 869,00
 
NEDERLAND, Valkenburg 5 dagen Limburg
7 september 2015
 

Voor een succesvolle bestemming in ‘EIGEN LAND' hoeft men niet lang na te denken. Op het decor van het prachtige heuvelland raken we niet snel uitgekeken. Hier vinden we dan ook dromerige dorpen, mooie rivierdalen en imposante vergezichten. Tevens biedt deze bestemming ons de mogelijkheid mooie bestemmingen in Duitsland aan te doen.

€ 419,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Rügen
7 september 2015
 

Gezellige badplaatsen, vissersdorpjes, mooie  stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens en ongerepte bossen. Nergens in Duitsland is het landschap zo afwisselend als op eiland Rügen. Tijdens deze reis zult u ervaren hoe mooi het eiland is en daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht voor een verfrissende werking op lichaam en geest. We overnachten in een prachtige 4 sterren hotel Badehaus Goor in Lauterbach gelegen aan de baai.

 

€ 559,00
 
DUITSLAND, 6 dagen Rügen
14 september 2015
 

Gezellige badplaatsen, vissersdorpjes, mooie  stranden, de sneeuwwitte krijtkust, 100 jaar oude vuurtorens en ongerepte bossen. Nergens in Duitsland is het landschap zo afwisselend als op eiland Rügen. Tijdens deze reis zult u ervaren hoe mooi het eiland is en daarbij zorgt het zeeklimaat en de zuiverende lucht voor een verfrissende werking op lichaam en geest. We overnachten in een prachtige 4 sterren hotel Badehaus Goor in Lauterbach gelegen aan de baai.

€ 559,00
 
KROATIE, Moscenicka Draga, 10 dagen Istrië
16 september 2015
 

Kroatië: een prachtige land geleden aan de mooie blauwe Adriatische Zee met een kustlijn die bestaat uit talrijke baaien met rots- en kiezelstranden.

We verblijven in het schilderachtige vissersplaatsje Mošcenicka Draga, dat op de grens van de provicies Istrië en Kvarner ligt. Een ideale locatie om leuke excursies te maken. Geniet van het mooie weer en het heerlijke eten, de schilderachtige plaatsen die we aan doen en natuurlijk het prachtige landschap. Weer een lekker relaxte bestemming. 

 

€ 779,00
 
RONDREIS, 16 daagse rondreis door de Balkan
16 september 2015
 

Deze unieke reis laat u al het mooie van de Balkan zien. Tijdens deze reis

bezoeken we Kroatië, Montenegro, Albanië, Macedonië en Servië. Deze regio

behoort tot een van de mooiste regio's van Europa. Dit komt door de rijke

geschiedenis, de mooie natuur en het mediterrane klimaat. Gedurende deze

bijzonder reis doen we steden aan die u niet snel zult bezoeken maar meer

dan de moeite waard zijn. Ook de natuurparken en de landschappen zijn ongeëvenaard. Door Montenegro, Albanië en Macedonië wordt de reis begeleid

door een gids. Kortom een reis om niet snel te vergeten.

€ 1.099,00
 
ITALIE, Riva del Garda, 10 dagen Gardameer
18 september 2015
 

Het Gardameer is altijd al een populaire vakantiebestemming geweest

onder de Nederlanders. Dat is ook niet verwondelijk; de omgeving biedt

een prachtige combinatie van cultuur en natuur. Lago di Garda, een

mooi, groot en kristalhelder bergmeer ligt op het kruispunt van de regio's

Veneto, Lombardije en Zuid-Tirol. Dankzij het zachte klimaat vindt

u aan de oevers een weelderige plantengroei. Tijdens deze reis bezoeken

we de plaatsen Milaan en Verona. 

 

€ 699,00
 
DUITSLAND, SINGLE REIS Berlijn 5 dagen
18 september 2015
 

In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.

€ 529,00
 
LUXEMBURG, Beaufort 6 dagen Echternach
21 september 2015
 

Er even lekker tussenuit. Met deze reis heeft u weer een heerlijke bestemming. We overnachten in het uitstekende 4 sterren hotel met een goede keuken en bediening. Maak een heerlijke wandeling en geniet van de omgeving. Tijdens de reis maken we leuke excursies naar Bernkastel, Vianden, Luxemburg en de watervallen van Coo.

 

 

€ 599,00
 
DUITSLAND, Goslar 6 dagen Harzgebergte
21 september 2015
 

De groen beboste heuvels, smalle rivieren door soms scherp uitgesneden dalen, stuwmeren, verstilde dorpen met vakwerkhuizen, kuuroorden, burchten en kloosters. Het zijn enkele kenmerken van de Harz; het noordelijkste middelgebergte van Duitsland wordt door veel toeristen bezocht. Lange tijd liep de grens tussen de twee Duitslanden dwars door dit bijzondere landschap. Sinds de eenwording presenteert de Harz zich als een boeiend en afwisselend vakantiegebied.

 

 

€ 499,00
 
OOSTENRIJK, 6 dagen Tirol, Alpenländischer Musikherbst
22 september 2015
 

Genieten van de Oostenrijkse gezelligheid, in het sfeervolle toeristenplaatsje

Ellmau, gelegen in het Wilder Kaisergebergte. Ieder jaar wordt hier het

bekendste muziekfestival van de Oostenrijkse Alpen gehouden: de "Alpenländischer Musikherbst", met bekende Oostenrijkse muzikanten als Hansi Hinterseer, Beatrice Egli, Die Amigos, Die Kastelruther Spatzen, Marc Pircher, Francine Jordi, Die Edlseer, Saso Avsenik & seine Oberkrainer.

€ 549,00
 
SPANJE, Malgrat de Mar 10 dagen Costa Brava
25 september 2015
 

Aan de Costa Brava vinden we alle faciliteiten om een heerlijke vakantie te vieren. Zon, zee, strand, cultuur en gezelligheid maar ook de uitstekende verzorging in het hotel. Naar Spanje toe doe we het rustig aan en stoppen we voor de overnachting in Frankrijk (dus geen overnachting in de touringcar). Wilt u tijdens uw verblijf nog leuke excursies maken dan kunt u deze tegen een scherpe prijs bij de chauffeur boeken. Denk b.v. aan een dagje Barcelona of een bezoek aan de gezellige markt in Tordera.

 

€ 549,00
 
DUITSLAND, Berlijn 5 dagen
27 september 2015
 
In geen enkele andere stad is het contrast tussen verleden en heden zo treffend en zo groot als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend, ook het grote aantal winkels, de moderne architectuur en natuurlijk de wereldkeuken. Kortom, dit wordt een reis om niet snel te vergeten.
€ 499,00
 
FRANKRIJK, Trouville-sur-mer 7 dagen Normandië
27 september 2015
 

Wat is er nou niet mooi aan Normandië, de Franse provincie aan de Atlantische Oceaan? We vinden hier de ruige kustlijn met krijtrotsen en prachtige kustplaatsjes. En natuurlijk draagt Normandië de zware last van de invasiestranden die de streek heeft getekend. Tijdens deze reis hebben we een mooie mix van ontspannende en vermoeiende dagen. We overnachten in de gezelige bad/havenplaats Trouville-sur-Mer. U zult met een goed gevoel weer huiswaarts keren.

 

 

€ 679,00
 
RONDREIS, 11 dagen Corsica en Sardinië
27 september 2015
 

Deze mooie eilandtour laat de 2 juweeltjes van de Middellandse zee zien.

Het Italiaanse Sardinië met zijn baaien, strandjes, groene landschap en rijke

geschiedenis. Maar ook Corsica, het eiland van schoonheid, "Ile de Beaute".

De natuur is er ruig maar ook erg groen en we vinden er prachtige oude

plaatsen. De eilanden zorgen voor een heerlijke vakantie.

€ 1.099,00
 
DUITSLAND, Winterberg 6 dagen Sauerland
27 september 2015
 
Lekker eten, gezelligheid, goede service en de mooie natuur staan centraal bij deze reis. Buiten de leuke excursies, verblijven we in het heerlijke 4 sterren vakantiehotel de Brabander, het door Nederlanders gerunde hotel is in de laatste 20 jaar uitgegroeid tot het beste en gezelligste hotel van Winterberg en Sauerland. De eigenaren en het personeel zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Maar ook voor het eten bent u hier aan het juiste adres, kortom een heerlijke vakantie bestemming.
€ 549,00
 
NEDERLAND, Vierhouten 5 dagen Veluwe
28 september 2015
 

Voor ons overnachtingadres hoeven we niet ver te rijden. We gaan naar de

Veluwe ,het grootste natuur gebied dat Nederland rijk is. Geniet van de rust

en de groene omgeving. Tijdens de rit staan er leuke uitstapjes op het programma en om de reis compleet te maken slapen we in een heerlijk 4 sterren hotel, dat aan de rand van het leuke dorpje Vierhouten ligt.

€ 399,00
 
ITALIE, Riva del Garda, 10 dagen Gardameer
2 oktober 2015
 

Het Gardameer is altijd al een populaire vakantiebestemming geweest

onder de Nederlanders. Dat is ook niet verwondelijk; de omgeving biedt

een prachtige combinatie van cultuur en natuur. Lago di Garda, een

mooi, groot en kristalhelder bergmeer ligt op het kruispunt van de regio's

Veneto, Lombardije en Zuid-Tirol. Dankzij het zachte klimaat vindt

u aan de oevers een weelderige plantengroei. Tijdens deze reis bezoeken

we de plaatsen Milaan en Verona.

 

€ 669,00
 
DUITSLAND, Schallstadt 6 dagen Zwarte Woud
11 oktober 2015
 

Het Zwarte Woud, meer dan 200 kilometer lang en 60 kilometer

breed, is niet alleen het meest gevarieerde, maar ook het bekendste

vakantiegebied van Duitsland. De Zwarte Woud meisjes, Zwarte

Woud boerderijen, Zwarte Woud bolle hoeden, koekoeksklokken

Het Zwarte Woud vertegenwoordigd alles wat u verwacht van

een Duitsland plaatje en is daarom bij veel Nederlanders bekend en

geliefd als vakantieoord.

 

€ 495,00
 
ITALIE, Montecatini Terme 10 dagen Toscane
19 oktober 2015
 

Een prachtige bestemming in ons programma. Geniet van het glooiend

hart van Italië. We overnachten in een typische Italiaans hotel. Gelegen

in het gezellige en bruisende plaatsje Montecatini Terme. Dit is een

ideale plaats om Toscane te verkennen. We bezoeken prachtige steden

als Lucca, Florence, Pisa en Sienna. Met deze reis hebt u echt een topper

als vakantie uitgekozen.

€ 879,00
 
NEDERLAND, Vierhouten 5 dagen Veluwe
23 november 2015
 

Voor ons overnachtingadres hoeven we niet ver te rijden. We gaan naar de

Veluwe ,het grootste natuur gebied dat Nederland rijk is. Geniet van de rust

en de groene omgeving. Tijdens de rit staan er leuke uitstapjes op het programma en om de reis compleet te maken slapen we in een heerlijk 4 sterren hotel, dat aan de rand van het leuke dorpje Vierhouten ligt.

€ 359,00