Deze winter geen kerstprogramma
Deze winter geen kerstprogramma

Helaas brengen wij in 2022 geen eigen kerstprogramma uit. De reden hiervan is dat veel van onze samenwerkingspartners door een gebrek aan personeel niet open gaan.

In december ontvangt u van ons de folder voor zomerseizoen 2023.

U kunt bij ons wel terecht om voor groepen touringcars te huren.

Cirque du Soleil - Amaluna, Nederland

Cirque du Soleil - Amaluna

€ 0,00

Amaluna is eens samenspel tussen de woorden ama, dat in veel talen “moeder” betekent, en luna, wat  “maan” betekent. Het staat symbool voor de moeder-dochter relatie en is een eerbetoon aan alle vrouwen op deze wereld. Amaluna is ook de naam van het mysterieuze eiland waar dit magische verhaal zich afspeelt. Voor het eerst in de geschiedenis van Cirque du Soleil staat er een cast die voor 70% uit vrouwen bestaat, op het podium. De band is zelfs volledig...

bekijk beschikbaarheid en boek direct

Amaluna is eens samenspel tussen de woorden ama, dat in veel talen “moeder” betekent, en luna, wat  “maan” betekent. Het staat symbool voor de moeder-dochter relatie en is een eerbetoon aan alle vrouwen op deze wereld. Amaluna is ook de naam van het mysterieuze eiland waar dit magische verhaal zich afspeelt. Voor het eerst in de geschiedenis van Cirque du Soleil staat er een cast die voor 70% uit vrouwen bestaat, op het podium. De band is zelfs volledig vrouwelijk. Amaluna neemt het publiek mee naar een mysterieus eiland, geregeerd door godinnen en geleid door de cyclus van de maan. De hoofdpersoon in Amaluna is Prospera. Haar dochter wordt volwassen, en om dit te eren organiseert Prospera een ceremonie waarin vrouwelijkheid, vernieuwing, wedergeboorte en balans worden geëerd en worden doorgegeven naar een volgende generatie. In de nasleep van een storm die is veroorzaakt door Prospera spoelt een groep jonge mannen op het eiland aan, het begin van een liefdesverhaal tussen Prospera’s dochter en een dappere jongeman. Hun liefde wordt op de proef gesteld: het liefdeskoppel moet vele hindernissen en uitdagingen overwinnen voor ze het vertrouwen en de harmonie bij elkaar kunnen vinden.

Aanvang voorstelling: 16.00 uur, Big Top naast Amsterdam Arena.

Inclusief

vervoer per luxe touringcar
1e level kaart
Gemiddelde beoordeling
Cirque du Soleil - Amaluna
0
Onbekend
Op basis van 0 reviews
Vervoer
Verblijf
Programma
Vul hier uw beoordeling in
Vervoer
Verblijf
Programma
Velden met een * zijn verplicht
Op dit moment zijn er geen vertrekdata beschikbaar
Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Touringcar huren met chauffeur

Wilt u met en groep op stap en verlangt u net even wat meer, huur dan bij Bak Reizen een luxe touringcar. Uw luxe touringcar is nooit ouder als 3 jaar en heeft een ruim ingestelde stoelafstand van 85 cm incl. tafels en mocht u dit wensen tevens; airconditioning, mediaspeler, koelkast, stoelen met verstelbare rugleuningen, ABS enzovoort.  Een luxe touringcar met professionele chauffeur huurt u bij Bak Reizen.

Busreizen Europa

Helaas brengen wij in 2022 geen eigen kerstprogramma uit.
De reden hiervan is dat veel van onze partners waar we mee samenwerken besloten hebben niet open te gaan door een gebrek aan personeel.

In december ontvangt u van ons de folder voor zomerseizoen 2023.

U kunt bij ons wel terecht om voor groepen touringcars te huren.