Cirque du Soleil - Amaluna, Nederland

Cirque du Soleil - Amaluna

€ 0,00

Amaluna is eens samenspel tussen de woorden ama, dat in veel talen “moeder” betekent, en luna, wat  “maan” betekent. Het staat symbool voor de moeder-dochter relatie en is een eerbetoon aan alle vrouwen op deze wereld. Amaluna is ook de naam van het mysterieuze eiland waar dit magische verhaal zich afspeelt. Voor het eerst in de geschiedenis van Cirque du Soleil staat er een cast die voor 70% uit vrouwen bestaat, op het podium. De band is zelfs volledig...

bekijk beschikbaarheid en boek direct

Amaluna is eens samenspel tussen de woorden ama, dat in veel talen “moeder” betekent, en luna, wat  “maan” betekent. Het staat symbool voor de moeder-dochter relatie en is een eerbetoon aan alle vrouwen op deze wereld. Amaluna is ook de naam van het mysterieuze eiland waar dit magische verhaal zich afspeelt. Voor het eerst in de geschiedenis van Cirque du Soleil staat er een cast die voor 70% uit vrouwen bestaat, op het podium. De band is zelfs volledig vrouwelijk. Amaluna neemt het publiek mee naar een mysterieus eiland, geregeerd door godinnen en geleid door de cyclus van de maan. De hoofdpersoon in Amaluna is Prospera. Haar dochter wordt volwassen, en om dit te eren organiseert Prospera een ceremonie waarin vrouwelijkheid, vernieuwing, wedergeboorte en balans worden geëerd en worden doorgegeven naar een volgende generatie. In de nasleep van een storm die is veroorzaakt door Prospera spoelt een groep jonge mannen op het eiland aan, het begin van een liefdesverhaal tussen Prospera’s dochter en een dappere jongeman. Hun liefde wordt op de proef gesteld: het liefdeskoppel moet vele hindernissen en uitdagingen overwinnen voor ze het vertrouwen en de harmonie bij elkaar kunnen vinden.

Aanvang voorstelling: 16.00 uur, Big Top naast Amsterdam Arena.

Inclusief

vervoer per luxe touringcar
1e level kaart
Gemiddelde beoordeling
Cirque du Soleil - Amaluna
0
Onbekend
Op basis van 0 reviews
Vervoer
Verblijf
Programma
Vul hier uw beoordeling in
Vervoer
Verblijf
Programma
Velden met een * zijn verplicht
Op dit moment zijn er geen vertrekdata beschikbaar
Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Touringcar huren met chauffeur

Al sinds 1933 is Bak Reizen één van de belangrijkste spelers in de touringcar branche. Wij beschikken over een jong wagenpark en goed opgeleide chauffeurs met veel ervaring, zowel internationaal als nationaal. De touringcars zijn rijk uitgerust met een toilet, media speler, koelkast, verstelbare stoelen en motoren die voldoen aan de laatste milieu eisen. Dit zorgt er voor dat uw rit het minste Co2 uitstoot genereert. Daarmee is een touringcar huren één van de schoonste manieren van reizen Dit alles tegen voordelige tarieven. 
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een touringcar huren.

Busreizen Europa

Ook biedt Bak Reizen sinds 1953 busreizen aan, zowel dagtochten als meerdaagse reizen. Bij al onze meerdaagse busreizen wordt u gratis van huis opgehaald en na de reis weer retour gebracht. Wij bieden onze busreizen aan in het "all in" concept, zo hoeft u bij ons niet extra te betalen voor excursies, entreegelden en gidsen. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan tijdens de reis. Dit gecombineerd met goede hotels en ruime zitplaatsen in de touringcar maken het een aangename reisbeleving. Hier vindt u onze gehele aanbod busreizen.