Soldaat van Oranje, kerstarrangement, Nederland

Soldaat van Oranje, kerstarrangement

€ 0,00

Tijdens de kerstdagen naar de meest succesvolle musical van dit moment met als feestelijke afsluiting een heerlijk vier gangen kerstdiner. Bak Reizen organiseert speciaal op Tweede Kerstdag het Soldaat van Oranje Kerstarrangement.

Aan het begin van de middag rijden we naar Katwijk, waar de musicalvoorstelling 14.00 uur begint. Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze...

bekijk beschikbaarheid en boek direct

Tijdens de kerstdagen naar de meest succesvolle musical van dit moment met als feestelijke afsluiting een heerlijk vier gangen kerstdiner. Bak Reizen organiseert speciaal op Tweede Kerstdag het Soldaat van Oranje Kerstarrangement.

Aan het begin van de middag rijden we naar Katwijk, waar de musicalvoorstelling 14.00 uur begint. Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd met Rutger Hauer in de titelrol en is op vernieuwende wijze te zien als musical in de TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg in Katwijk.
In een regie van Theu Boemans en naar een script van Edwin de Vries spelen de acteurs rondom een draaiende tribune en brengen de indrukwekkende historie weer tot leven.

Aanvang voorstelling: 14.00 uur Theater Hangaar, Katwijk.


Na de voorstelling rijden we naar ons dineradres waar we gaan genieten van het vier gangen kerstdiner.

Het kerstdiner bestaat uit carpaccio met zongedroogde tomaat, pijnboompitten en Grana Padano kaas( geserveerd met stokbrood en kruidenboter) runderbouillon met verse tuinkruiden, varkenshaas met champignonroomsaus(geserveerd met diverse aardappelen, groente en stoofperen) en kerstdessert.

kerstijs.

 

Inclusief

vervoer per comfortabele touringcar
1e rang kaart
vier gangen kerstdiner

Wij werken met onze dagtochten met een eenmalige incasso. Zodra de dagtocht voldoende deelnemers heeft, ontvangt u van ons een bevestiging en wordt het te betalen bedrag binnen 10 dagen van uw rekening afgeschreven.

Gemiddelde beoordeling
Soldaat van Oranje, kerstarrangement
0
Onbekend
Op basis van 0 reviews
Vervoer
Verblijf
Programma
Vul hier uw beoordeling in
Vervoer
Verblijf
Programma
Velden met een * zijn verplicht
Op dit moment zijn er geen vertrekdata beschikbaar
Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Touringcar huren met chauffeur

Wilt u met en groep op stap en verlangt u net even wat meer, huur dan bij Bak Reizen een luxe touringcar. Uw luxe touringcar is nooit ouder als 3 jaar en heeft een ruim ingestelde stoelafstand van 85 cm incl. tafels en mocht u dit wensen tevens; airconditioning, mediaspeler, koelkast, stoelen met verstelbare rugleuningen, ABS enzovoort.  Een luxe touringcar met professionele chauffeur huurt u bij Bak Reizen.

Busreizen Europa

Helaas brengen wij in 2022 geen eigen kerstprogramma uit.
De reden hiervan is dat veel van onze partners waar we mee samenwerken besloten hebben niet open te gaan door een gebrek aan personeel.

In december ontvangt u van ons de folder voor zomerseizoen 2023.

U kunt bij ons wel terecht om voor groepen touringcars te huren.