Edisonweg 9
Alkmaar
Noord-Holland
1821 BN
NL
153 beoordelingen
Busreis Belgische kust en steden, 5 dagen Oostende, België

Busreis Belgische kust en steden, 5 dagen Oostende

€ 529,00

 

VOOR DE REIS MET VERTREK OP 21 MEI 2018 ZIJN GEEN 1-PERSOONS KAMERS MEER BESCHIKBAAR.

VOOR DE REIS MET VERTREK OP 18 JUNI 2018 ZIJN GEEN 1-PERSOONS KAMERS MEER BESCHIKBAAR.

 

Busreis naar de prachtige Belgische kust en mooie steden

Deze reis brengt u naar de Belgische kust. We zullen een bezoek brengen aan de steden...

bekijk beschikbaarheid en boek direct

 

VOOR DE REIS MET VERTREK OP 21 MEI 2018 ZIJN GEEN 1-PERSOONS KAMERS MEER BESCHIKBAAR.

VOOR DE REIS MET VERTREK OP 18 JUNI 2018 ZIJN GEEN 1-PERSOONS KAMERS MEER BESCHIKBAAR.

 

Busreis naar de prachtige Belgische kust en mooie steden

Deze reis brengt u naar de Belgische kust. We zullen een bezoek brengen aan de steden Gent, Brugge en Antwerpen. Al deze steden hebben een mooie historische binnenstad die uitnodigt om bezocht te worden. Een vrije dag aan de Belgische kust mag in dit programma ook niet ontbreken. Ontdek de kustplaatsjes, breng een bezoek aan een bierbrouwerij (optioneel) of ga lekker ontspannen op het strand. Er is voor ieder wat wils!
We verblijven in een hotel dat direct gelegen is aan de boulevard in Oostende.

We verblijven in hotel Vayamundo De Kinkhoorn & Ravelingen, gelegen aan de boulevard van Oostende en vlakbij de halte van de kusttram. De kamers beschikken over een zithoek, flatscreen en tv. Het hotel beschikt over een lift, binnenzwembad (inbegrepen) en een wellness centrum. In het restaurant staat  ’s ochtends een ontbijtbuffet voor u klaar en in de avond hebben we een diner in buffetvorm.
Beoordeling Booking.com 8.1

Faciliteiten Vayamundo De Kinkhoorn & Ravelingen

 • Restaurant
 • Speciale dieetmenu´s (op aanvraag)
 • Bar
 • Fitnessruimte
 • Wellness faciliteiten zoals een binnenzwembad, Hot tub/Jacuzzi, sauna
 • Lift
 • Voorzieningen voor gehandicapten
 • Geldautomaat ter plaatse
 • Gratis Wifi in gehele accommodatie
 • Frisdrank-en snackautomaat

Kamer

 • Gratis wifi
 • Televisie
 • Badkamer met douche of bad
 • Wc

Dag 1 – Heenreis en Nationaal Park de Biesbosch
Nadat u van huis bent opgehaald nuttigen we eerst een kopje koffie. Na de korte kennismaking vertrekken we naar België. Onderweg brengen we een bezoek aan Nationaal Park de Biesbosch. We maken hier een rondvaart door de mooie natuur. Na deze stop vervolgen we onze reis naar Oostende waar we voor het diner in ons hotel worden verwacht.

Dag 2 – Brugge met rondvaart en de Belgische Kust
Vanochtend brengen we een bezoek aan de middeleeuwse stad Brugge. De historische binnenstad staat in zijn geheel op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Er is hier dus meer dan genoeg te zien en een rondvaart mag natuurlijk niet ontbreken. ’s Middags zullen we via de kustplaatsjes ten noorden van Oostende terug naar het hotel rijden: Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan en Bredene.

Dag 3 – Vrije dag in Oostende
Voor de liefhebbers is er bij genoeg interesse ‘s ochtends een mogelijkheid om een bierbrouwerij te bezoeken. De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen. Wilt u niet mee, dan heeft u de gehele dag vrij. U kunt in alle rust Oostende bezoeken: wandelen over de boulevard, lekker winkelen in het centrum, een bezoek brengen aan de Japanse tuin (gratis entree) of bezoek het 18e-eeuwse Fort Napoleon. Ook kunt u met de kusttram gemakkelijk een andere kustplaats bezoeken. De halte van deze tram bevindt zich vlak bij het hotel. Aan het einde van de middag wordt u weer in het hotel verwacht voor het diner.

Dag 4 – Bezoek Gent
We rijden vandaag naar Gent. In deze sfeervolle stad is de vroegere rijkdom nog steeds duidelijk zichtbaar. U kunt de stad op eigen gelegenheid bezichtigen, de moeite waard zijn zeker de Sint-Baafskathedraal en de Belforttoren. Hierbij kunt u ook gebruik maken van de Watertram die bij diverse bezienswaardigheden een halte heeft (niet inbegrepen).  Aan het eind van de middag gaan we terug naar het hotel.

Dag 5 – Terugreis en Antwerpen
Na het ontbijt vertrekken we richting Antwerpen, de grootste stad van Vlaanderen. U krijgt hier de mogelijkheid om het historische centrum op eigen gelegenheid te bezichtigen. Vervolgens zullen we weer met de touringcar naar Nederland gaan voor een afscheidsdiner waarna de taxi u weer naar huis brengt.

Hier vindt u uitgebreide informatie.

Inclusief

rondvaart Biesbosch
rondvaart Brugge
bezoek Gent
bezoek Antwerpen
van-deur-tot-deur service
vervoer per luxe touringcar met minimaal 85 cm stoelruimte
verblijf in een 2-persoonskamer
verzorging op basis van halfpension
afscheidsdiner

Exclusief

Overige entreegelden en lunches

 

Minimum en maximaal aantal deelnemers 

Het minimum aantal deelnemers is 25 per busreis en een maximaal aantal van 44 deelnemers, anders kunnen wij de Comfort Class Plus niet garanderen. Wij behouden ons het recht voor de reis kosteloos te annuleren indien het minimum aantal niet kan worden gerealiseerd. U wordt hiervan uiterlijk 21 dagen  voor vertrek op de hoogte gesteld.

Bij annulering van onze zijde wordt u een alternatief aangeboden: dezelfde reis op een andere vertrekdatum, dan wel een andere bestemming op dezelfde vertrekdatum. Kunt of wilt u geen gebruik maken van de alternatieve reis, dan worden de door u betaalde reisgelden volledig teruggestort.

Onze reisvoorwaarden

België

België, met de hoofdstad Brussel, is een monarchie dat in het Noordwesten van Europa ligt en iets kleiner dan Nederland is. In de Nederlandse provincie Noord-Brabant liggen ca 30 kleinere gebieden die samen de gemeente Baarle-Hertog vormen en tot België behoren. In het westen grenst België aan de Noordzee, in het noorden aan Nederland, in het oosten aan Luxemburg en Nederland en in het zuiden aan Frankrijk.

Landschap
België kan in Laag-België ( 500 meter) verdeeld worden. Aan de kust in het westen begint Laag-België met een strook van zee, zandstrand en duinen. Hierachter bevinden zich polders die zijn drooggelegd en tegen de sterke getijdenwerking door middel van sluizen worden beschermd. Achter de Vlaamse laagvlakte en de Kempen ligt Midden-België welke geleidelijk stijgt tot de Samber- en Maasvalleien. De vruchtbaarste grond van België bevindt zich op deze leemplateaus. Een restant van het vroegere Kolenwoud dat zich over een groot deel van het land uitstrekte in de Romeinse Tijd, is tegenwoordig terug te vinden in het Zoniënwoud. Ten zuiden van de Samber en de Maas begint Hoog-België met het Condroz-plateau. Dit gedeelte van België is dun bevolkt en men vindt hier de meeste bossen.

Flora & fauna
Ondanks zijn kleine oppervlakte kent België een rijke en gevarieerde plantenwereld met onder andere 1300 soorten vaatplanten, nog meer wieren, meer dan 5000 soorten korstmossen en zwammen en circa 700 soorten blad- en levermossen. Vooral de Midden-Europese en Atlantische plantensoorten komen hier veel voor. Ook komen we enkele planten uit de submediterrane flora in België voor, zoals de spekwortel, palmboompje, Apennijns zonneroosje en de wollige sneeuwbal. Door onder meer de chemische gewassenbestrijding, vervuiling van het oppervlaktewater en de toenemende verstedelijking dreigen er diverse diersoorten te verdwijnen, waaronder de otter, wilde kat, roerdomp, zeelt en aalscholver. De raaf, wolf, zalm, steur en tuimelaar zijn reeds verdwenen. In het hele land komen de egel, mol en diverse spitsmuizensoorten voor. De haas, het konijn, de eekhoorn, diverse muizen- en rattensoorten en de hamster komen plaatselijk voor. In de Ardennen komen de ree, everzwijn en het edelhert voor. Er zijn ongeveer 3500 vogelsoorten in België. Naast broed- of strandvogels zijn vele soorten doortrekkers of dwaalgasten.

Hoofdstad
De hoofdstad van België is Brussel. Ondanks de tweedeling van België (Vlaanderen en Wallonië) is Brussel de hoofdstad van deze beide delen. Daarnaast is Brussel het bestuurlijk centrum van de Europese Unie waardoor deze stad ook wel als de hoofdstad van Europa wordt beschouwd. Het gehele stedelijke gebied rond Brussel wordt tot de hoofdstad gerekend. In totaal wonen hier circa 1 miljoen mensen. Brussel is met name bekend om haar Bourgondische leven met bier, pralines en heerlijke gerechten. Daarnaast staat Brussel ook bekend om Manneken Pis, Kuifje en het Atomium.

Taal
In Vlaanderen wordt met name Nederlands en in Wallonië vooral Frans gesproken. Daarnaast is er een kleinere Duitse taalgemeenschap.

Klimaat

 

Gem. max. temp. (°C)

Gem. min. Temp. (°C)

Gem. zonuren per dag

Gem. zee temp. (°C)

januari

5

0

2

7

februari

5

0

3

6

maart

8

2

4

7

april

12

4

5

8

mei

16

8

7

10

juni

20

12

7

13

juli

22

14

7

16

augustus

22

13

7

18

september

19

11

5

18

oktober

15

7

4

15

november

9

4

2

12

december

6

1

2

8

 

Reisdocument
U heeft een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart nodig.

Gezondheid
De medische voorzieningen in België zijn uitstekend. U wordt geadviseerd een goede reisverzekering af te sluiten. U kunt een Europese gezondheidskaart (EHIC) aanvragen via uw zorgverzekeraar of via www.ehic.nl. Met deze kaart hebt u recht op noodzakelijke medische zorg bij ziekte of een ongeval tijdens uw verblijf in België. De kosten worden veelal rechtstreeks bij de zorgverzekeraar gedeclareerd.                                       

Inentingen
Inentingen zijn niet verplicht voor België

Munteenheid
Euro (EUR)

Prijspeil
Budgetovernachting: vanaf € 35,00.                 
Middenklasseovernachting: € 85,00.                
Eenvoudige maaltijd: vanaf € 10,00.                
Diner 3 gangen: vanaf € 35,00.                 
Taxirit (ong. 30 min.): vanaf € 11,00.                
Kopje koffie: vanaf € 2,00.                  
Biertje: vanaf € 2,50.    

Electra
230 volt           

Bij al onze meerdaagse reizen wordt u thuis door de taxi opgehaald en naar ons restaurant gebracht waar we beginnen met een kopje koffie met cake. Vanaf hier vertrekken we met de touringcar direct naar de vakantie bestemming. Dit geldt niet voor de reizen naar het Verenigd Koninkrijk die met de boot vanuit IJmuiden vertrekken, dan wordt u met de taxi naar de ferry in IJmuiden gebracht. Dus geen landelijke ophaalroute door het hele land, maar direct naar de vakantiebestemming. 

Aan het einde van de reis wordt u wederom met de taxi naar huis gebracht. Deze ophaal- en thuisbrengservice is alleen geldig voor inwoners uit Noord-Holland en Utrecht, muv Texel. Deelnemers buiten Noord-Holland en Utrecht kunnen met eigen vervoer naar onze standplaats rijden en van hier met de bus mee naar het begin restaurant. 

Parkeren is gratis.

Gemiddelde beoordeling
Busreis Belgische kust en steden, 5 dagen Oostende
0
Onbekend
Op basis van 0 reviews
Vervoer
Verblijf
Programma
Vul hier uw beoordeling in
Vervoer
Verblijf
Programma
Velden met een * zijn verplicht
1vul uw gegevens inwijzig
2specificatieswijzig
3boek uw reiswijzig

1. Reisgezelschap

Reizigers
Kamers

2. Data

21 mei 2018 gegarandeerd vertrek € 529,-
18 jun 2018 gegarandeerd vertrek € 529,-
20 aug 2018 gegarandeerd vertrek € 529,-
10 sep 2018 € 529,-
Geselecteerde datum
Gegarandeerd vertrek
Deze datum is beschikbaar
Deze datum is niet meer beschikbaar / vol

1. Uw gegevens

Er zijn helaas niet voldoende plaatsen beschikbaar
Niet alle velden zijn goed ingevuld, controleer de velden in het rood
  Reizigers
  Reiziger 1
  Reiziger 2
  voeg een persoon toe
  Contactgegevens


  1. Verzekering

  Annuleringsverzekering
  i
  Standaard (5.5% van de reissom + €4,50 poliskosten) +21% assurantiebelasting .
  Dubbel-zeker annuleringsverzekering (6% van de reissom + €4,50 poliskosten) +21% assurantiebelasting .
  Reiziger 1:
  Reisverzekering Bekijk hier welke verzekering het beste bij u past.
  i
  Allianz comb. A Pakket nummer 1 (€ 1,50 p.p. per dag)
  Allianz comb. B Pakket nummer 2. Deze is een stuk uitgebreider (€ 2,- p.p. per dag)
  Allianz comb. C (€ 2,50 p.p. per dag)
  Reiziger 2:
  Reisverzekering Bekijk hier welke verzekering het beste bij u past.
  i
  Allianz comb. A Pakket nummer 1 (€ 1,50 p.p. per dag)
  Allianz comb. B Pakket nummer 2. Deze is een stuk uitgebreider (€ 2,- p.p. per dag)
  Allianz comb. C (€ 2,50 p.p. per dag)
  Deur tot deur service Bij deze reis is uw woonadres uw opstapplaats.
  Algemene opmerkingen
  Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

  Touringcar huren met chauffeur

  Al sinds 1933 is Bak Reizen één van de belangrijkste spelers in de touringcar branche. Wij beschikken over een jong wagenpark en goed opgeleide chauffeurs met veel ervaring, zowel internationaal als nationaal. De touringcars zijn rijk uitgerust met een toilet, media speler, koelkast, verstelbare stoelen en motoren die voldoen aan de laatste milieu eisen. Dit zorgt er voor dat uw rit het minste Co2 uitstoot genereert. Daarmee is een touringcar huren één van de schoonste manieren van reizen Dit alles tegen voordelige tarieven. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een touringcar.

  Busreizen Europa

  Ook biedt Bak Reizen sinds 1953 busreizen aan, zowel dagtochten als meerdaagse reizen. Bij al onze meerdaagse busreizen wordt u gratis van huis opgehaald en na de reis weer retour gebracht. Wij bieden onze busreizen aan in het "all in" concept, zo hoeft u bij ons niet extra te betalen voor excursies, entreegelden en gidsen. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan tijdens de reis. Dit gecombineerd met goede hotels en ruime zitplaatsen in de touringcar maken het een aangename reisbeleving. Hier vindt u onze gehele aanbod busreizen.