Edisonweg 9
Alkmaar
Noord-Holland
1821 BN
NL
8.8/10 (196 beoordelingen)
Anastasia - voorstelling donderdagavond 20.00 uur, Nederland

Anastasia - voorstelling donderdagavond 20.00 uur

€ 89,50

ANASTASIA DE MUSICAL

De internationaal succesvolle Broadway musical Anastasia is nu ook in Nederland. Het verhaal wordt verteld van de laatste Russische tsarendochter Anastasia. Na jaren aan de macht, kwam er in 1918 een einde aan de tsarendynastie in Rusland. Al snel ontstonden er geruchten dat de tsarendochter Anastasia Romanov de aanval van de bolsjewieken op haar familie had overleefd. Wat...

bekijk beschikbaarheid en boek direct

ANASTASIA DE MUSICAL

De internationaal succesvolle Broadway musical Anastasia is nu ook in Nederland. Het verhaal wordt verteld van de laatste Russische tsarendochter Anastasia. Na jaren aan de macht, kwam er in 1918 een einde aan de tsarendynastie in Rusland. Al snel ontstonden er geruchten dat de tsarendochter Anastasia Romanov de aanval van de bolsjewieken op haar familie had overleefd. Wat was er gebeurd met Anastasia? Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Ga mee op een weergaloze reis!

Aanvang voorstelling: donderdagavond 20.00 uur AFAS Circustheater in Scheveningen.

Inclusief

vervoer per luxe touringcar
1e rang kaart

Wij werken met onze dagtochten met een eenmalige incasso. Zodra de dagtocht voldoende deelnemers heeft, ontvangt u van ons een bevestiging en wordt het te betalen bedrag binnen 10 dagen van uw rekening afgeschreven.

14 mei 2020

Opstapplaatsen

Schagen, NS station hoofdingang
15.25
Heerhugowaard, Raadhuisstraat/Middenweg
15.45
Alkmaar, Noord De Mare bushalte Laan van Bath
16.00
Alkmaar, Centraal Station bij Albert Heijn
16.10
Alkmaar, De Hoef Terborchlaan bushalte Albert Heijn
16.20
Heiloo, Bushalte t/o Willibrord Stichting
16.40
Limmen, Rijksweg bushalte Kerkweg
16.45
Castricum, NS station hoofdingang
16.55
Heemskerk, J. van Kuikweg/G. van Assendelftstraat
17.05
Beverwijk, NS zijkant, busstation
17.15
Haarlem, Busstation Spaarnwoude, bij Ikea
17.30
Uitgeest, NS station hoofdingang
op aanvraag
Gemiddelde beoordeling
Anastasia - voorstelling donderdagavond 20.00 uur
0
Onbekend
Op basis van 0 reviews
Vervoer
Verblijf
Programma
Vul hier uw beoordeling in
Vervoer
Verblijf
Programma
Velden met een * zijn verplicht
Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Touringcar huren met chauffeur

Al sinds 1933 is Bak Reizen één van de belangrijkste spelers in de touringcar branche. Wij beschikken over een jong wagenpark en goed opgeleide chauffeurs met veel ervaring, zowel internationaal als nationaal. De touringcars zijn rijk uitgerust met een toilet, media speler, koelkast, verstelbare stoelen en motoren die voldoen aan de laatste milieu eisen. Dit zorgt er voor dat uw rit het minste Co2 uitstoot genereert. Daarmee is een touringcar huren één van de schoonste manieren van reizen Dit alles tegen voordelige tarieven. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een touringcar.

Busreizen Europa

Ook biedt Bak Reizen sinds 1953 busreizen aan, zowel dagtochten als meerdaagse reizen. Bij al onze meerdaagse busreizen wordt u gratis van huis opgehaald en na de reis weer retour gebracht. Wij bieden onze busreizen aan in het "all in" concept, zo hoeft u bij ons niet extra te betalen voor excursies, entreegelden en gidsen. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan tijdens de reis. Dit gecombineerd met goede hotels en ruime zitplaatsen in de touringcar maken het een aangename reisbeleving. Hier vindt u onze gehele aanbod busreizen.